![]() |
Tico action - movies & pictures
2 Attachment(s)
O chestie mica si alba :lol:
Enjoy it ! |
3 Attachment(s)
Si astea sunt ultimele deocamdata .... poate mai pun ceva diseara :twisted:
|
pplz.. am o intrebare.. cu ce deschid .mov ??? :oops: :oops: :oops:
|
Quick Time sau Media Player Classic.
Daca nu ai Quick Time, downloadeaza-l. Filmele merita vazute ! :D |
Merge si cu BSPlayer !
P.S. : super misto ! felcitari Andrei(ABS) ! :lol: |
Da interesant...sa speram ca pe viitor va aparea o alta masina...Diseara cred ca se anunta ceva cu o astra.sa vad...Have a nice day!
|
2 Attachment(s)
Am uitat sa va mai arat ceva ..... George sa-mi zici si mie cum sa-mi schimb useru....pls
|
Andrei deabia astept ... ne trbe decat bacterii pt aparat si iar facem otzar de showw :lol: :twisted: :wink:
|
Din pacate nu a mai avut loc \"tura\"cu astra...poate data viitoare...pana atunci...TINETI APROAPE!
|
Ieri,pe autostrada Bucuresti-Pitesi am atins uluitoarea viteza de 157 km/h.Luand in considerare ca pe bord are 160 cred ca e bine... :wink:
|
Si yo cu tico am atins cred cam aceeasi viteza adica era aproape de 160 dar pe la Combinat la Isalnita!
|
:lol: :lol:
|
cred ca santeti constienti ca viteza era doar pe bord!!!??!!!
|
adica?
|
nu cred k cea ce e pe bord este si in realitate...cablul la kilomtraj incepe sa se declaibreze de la iesirea de pe poarta fabricii...asa k mai ales la un tico care cred...ca are ceva ani...nu este...tocmai adevarat ce scrie acolo...eu merg toata autostrada cu 200(asa imi arata)...dar am facut test cu masina in paralel...si de fapt erau numai 170...asa k asta ma face sa fiu constient ca nu am viteza pe care bordul mi-o arata!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning