![]() |
Vand volan M e36 e39 cu comenzi
3 Attachment(s)
Vand volan M cu airbag si comenzi. Este luat de pe un M5 E39, piele, airbag, fara defect.
Pret : 170 euro 0724291578 |
Re: Vand volan M e36 e39 cu comenzi
Am cumparat eu volanul dupa 1 luna jumate de amanat de pe o zi pe alta de parca era doar interesul meu sa il cumpar.
In ziua cand l-a adus curierul imi spune Marian al meu ca la Fan Courier nu se poate verifica coletul si l-a trimis doar asa, curierul spunand ca s-ar fi putut. Avand incredere in om am platit cei 150 euro si cei 50 lei negociati pe volan si pe un inel ce "cica" la luat de la un prieten de al sau sa se potriveasca la mine pe E36. Desfac coletul si mare minune:):):)... Pielea de pe volan era rupta zici ca a fost dat la caini pe post de oase fiind "giulit" :):) destul de adanc si covrigul volanului.Ma uit apoi mai atent si ghici ce? Nu era volanul din poza..:))))) comenzile fiind rupte pe partea stanga tinadu-se de volan cu un lipici doar. Comenzile nu erau cele cu 5 butoane pe o parte fiind cele cu 4 pe o parte. Ma uit mai atent la suruburile care tineau airbagul iar in locul unui surub torx era pus un surub normal taiat vaisamar de capul lui....asta insemnand ca nici nu a stiut sa de-a jos volanul de pe masina de pe care a spus ca l-a dat. Ajung cu el acasa si am observat ca erau taiate si firele ce leaga volanul de airbag iar chestia mica din mijlocul volanului pe care se apasa cand se centreaza volanul lipsea cu desavarsire:):) Ma gandeam ca numai are rost scandalul sa nu il mai sun pe om degeaba, ma hotarasc totusi sa il sun sa imi de-a un pont cum trebuie montat si ghiciti ce imi spune?:)))) Cica vezi ca imi mai datorezi 40 lei ca mi-a luat curierul comision cand mi-ai trimis banii:))))) cat tupeu:))) Deci fratilor va recomand sa nu cumparati nimic de la acest om pentru ca tot ce are el de vanzare, pe langa ca nu sunt pozele originale si sunt poze luate de pe net va ve-ti trezi cu tzepe de genul asta a unor tigani care vor sa se imbogateasca peste noapte:) Marian Cucu este tzeparul.... Daca spuneti ca am chef de farse voi veni si cu niste poze la colet si volan |
Din cate stiu eu,acest user are ban definitiv pe bmwclub .
|
Pe langa faptul ca nu te duce capul, ca ti-am dat cu 6 mil volan care se vinde cu 220-250 euro pe net, mai ai si tupeu. Ti-am explicat destul de clar, daca nu iti place, ti-l iau inapoi, si ai zis ca nu e problema, ca iei fire de la ala vechi, drept dovada atasez discutia de pe mess, sa vada lumea cat esti de idiot:
Busted_Boy Busted_Boy: la sprinter? Busted_Boy Busted_Boy: cui l-ai vandut? Busted_Boy Busted_Boy: ca i-am zis lui ca ai cd-player Busted_Boy Busted_Boy: lasa dracu volanu... ca dupa ce am asteptat atata Busted_Boy Busted_Boy: sa nu mil mai trebuiasca Busted_Boy Busted_Boy: pun de la volanu vechi Busted_Boy Busted_Boy: firele Busted_Boy Busted_Boy: si ce mai trebuie Busted_Boy Busted_Boy: ca se potrivesc mariancucu25: https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ml#post3855472 mariancucu25: e frumos ce ai postat acolo? mariancucu25: iti zic ca il iau inapoi daca nu-ti place mariancucu25: si tu scrii cacaturi pe forum.. Busted_Boy Busted_Boy: am scris adevarul fratelo... trebuia sa fii cinstit de la bun inceput ca eu am fost cu tine Busted_Boy Busted_Boy is typing... mariancucu25: frate..lumea ma cunoaste si stie ca nu dau tepe mariancucu25: ti-am zis ca ti-l iau inapoi daca vrei asta nu e teapa mariancucu25: daca esti cinstit mariancucu25: ia si sterge comentariul.. |
Maine pun poze cu coletul tot tot sa vada toti cine esti . App imi spui tu mie ca volanul costa 220-250? dar te intreb si eu.... cat valoreaza descompletat de piese, cu firele taiate, comenzile rupte, cauciuc sfasiat si pielea rupta?
In pozele tale volanul e in perfecta stare sau tu nu pui poze reale cand vinzi ceva?:):):) Oameni buni tot eu am tupeu nu? |
Volanul asta se vinde cu max 170-180 e , am vazut multe la vanzare si cu 150 neg.
|
Ia arata-mi si mie la 150 sa cumpar si eu vreo 3-4 bucati.
|
Sunt destule , trebuie doar sa umaresti anuturile . Stiu sigur ca si eu am nevoie exact de acest volan .
Cu 200 e se dau alea sport cu airbag stage 2 . |
Volanul realist face intre 100E si 150E .... restu sunt balarii ... am luat eu unul in perfecta stare pe 500 ron acum un an, volan care a stat la vanzare 2 luni aproximativ.
NU iti trebuie nimic pentru E36 sa il montezi ... merge plug n play... nu e janta de E39 sa ti trebuiasca inel de centrare @mar33: Daca e adevarat in totalitate ce spune baiatu, sincer iti spun ca e trist ceea ce faci mai ales ca esti om in toata firea, ar fi pacat sa te pretezi la ordinarii de genu, e imoral si penibil. |
Conversatia de pe mess postata mai sus si faptul ca i-am zis de prima data cand si-a aratat nemultumirea ca i-l iau inapoi, este suficient pentru a ma justifica.
O seara buna. |
Si nu ai aparat foto de aceea nu ai facut poze la volan si ai luat de pe net nu?:):):):):):)
Fapta e consumata... daca nu stiai ca vanzator nu trebuie sa minti clientii in legatura cu marfa care o vinzi ca data viitoare nu va mai lua nimeni de la tine. @Sprinter inseamna ca a meu m-a prostit si de 50 de lei pentru inel... L-am luat pentru un prieten noroc ca nu pt mine dar va ganditi ce zice si el ca sunt neserios ca nu ii este de bani neaparat ci de gest.... de obraz Ori suntem oameni ori numai suntem |
Volanul s-a vāndut, omulş nu vrea sa-l returneze, asta īnseamnă că e mulţumit.
Topic closed! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning