![]() |
intrebare obc e36
se poate monta OBC mic mare cum o fi el pe un e36 daca nu este prevazut cu asa ceva din fabrica???ms
|
Re: intrebare obc e36
da merge ...am eu unu mic daca te intereseaza :D ! baga pm eventual :-h
|
din ce motiv ti-ai pune doar "obc" mic ?
|
poate n-are omu bani de obc mare ...
|
da.eu l-am montat singur.am unul mic
|
Am si eu o intrebare tot in legatura cu obc,si ca sa nu mai fac alt topic postez aici, se poate monta obc mare cu 18 butoane pe e36 1.6 m43 din 95?
|
se poate monta.ideal ar fi sa gasesti un obc cu 18 butoane de 4 cil caci alea de 6 cil nu iti arata unele chestii corect.in rest se nu e nicio problema
|
Ce modificari implica inlocuirea unui OBC mic (MID cred ca-i zice) cu unul mare (18 butoane) la un 320 i , si daca vor functiona toate functiile lui ?
|
Quote:
|
OK, multumesc, ramane sa caut si omul care stie sa le monteze in zona la mine, Bucuresti-ul e departe.:sad:
|
Quote:
|
cat te`a ajuns toata chestia asta ?
|
search google "obc 11 to 18 diy".
sunt cateva foarte explicite, ptr cele cu MID 7 but sau 11 but e destul de simplu, doar facut o schita cu pinii si firele (culori) acre trebuie legate de la mufa X la mufa Y. de la MID7 la OBC e mai greu ptr functia check, ca o sa trebuiasca legat si modulul check (nefiind pus din fabrica la cele cu MID 7). Eu mi-am legat OBC-ul in locul MID-ului 7 butoane, momentan doar ptr temp ext, ceas si iluminat, mai ramane de tras fire la conectorii de la ceasuri ptr range, speed, consum etc. Ptr check control o sa imi trebuiasca modul check, la ala e mai complicat. |
Vezi ca pe langa ditamai manunchiul de fire care trebuie sa-l tai pentru a pune modulul de check iti trebuie si restul de acarete: vas de spalat parbrizul cu sonda de nivel si sonda de nivel din radiator.
|
Quote:
nasoala treaba...ala practic verifica : lumini, nivel lichid parbriz&racire, ceva abs? asc daca e? centralizata..? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning