![]() |
[cumpar/schimb]cric tip crocodil
Asa cum spune si anuntul schimb cric crocodil hidraulic 2 t mic(nou)min h 125mm;max h 300 cu unul similar mare cu inaltimea de ridicat de min 400mm.Ofer cricul cel mic+diferenta.Motivul pentru care schimb acest cric este acela ca avand suspensia prea lunga cricul nu este util.Astept oferte pe PM sau la [email protected]
|
Re: [cumpar/schimb]cric tip crocodil
...eventual vand cricul pentru a-mi putea achizitiona altul.Pret 140 ron usor discutabil.
|
poze ?
|
1 Attachment(s)
iata si poza
|
Nush daca vb de acelasi (cred) dar in targ e 75 lei .....
|
Chiar si mai ieftin daca stii de unde sa-l iei.
|
Da...probabil ca de la altul din masina...de fapt gratis....:D
|
Am gasit la Obi acelasi cric cu 150 ron...
|
Ok ... cum zici ... defapt da o fuga pana in targ la vitan ;)
|
Da frate la Vitan... era sa-mi i-au o teapa cu niste tobe sport...de plangeam dupa banii acum...si nu numai ...planetare reconditionate...care dupa ceva timp..numai planet. numai erau alea... Vitan...o fi si vre-un supermagazin...
|
nu dar e acelasi tip d crocodil..... in fine numai cont.... degenereaza discutia... SPOR la vanzare :D
|
....aaaa mersi muuuult...cu siguranta o sa am(poate in alta parte)...de fapt voi ce....nu mai conteaza...
|
nu este acelasi cric ca in targ.io am cric din targ dar nu e la fel.difera firma, ambalajul etc.spor la vanzare
|
Cricul e cumparat din supermarket...eu nu cred ca aia(achizitorii supermarketurilor) sunt atat de "fraieri " incat sa cumpere produse cu pret dublu si sa le vanda cu 70%... MAI PUTIN, ca apoi sa abtina si profit ...si sa mai deschida si n magazine in toata lumea..sa fim seriosi.Lucrez in comert de ceva ani... Multumesc ANTONIO_ULTRAS.
|
Anuntul nu mai este valabil,se poate inchide.Multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning