![]() |
Machete in lucru - DrifterGT
6 Attachment(s)
Salut, dupa ce multi mi'au zis sa fac un thread incep cu ceva la ce am muncit azi... c.c.a 3 ore.
AUDI Q7 1:24 Welly Modificari: -Grila fata metalica (eliminat cele 4 cercuri/placuta numarului) -Jante pe 24" negru lucios -Discuri frana rosii -Etrieri frana rosii -Suspensia micsorata -2 Tobe negru/alb (gaurite) -Covorase de metal interior -Numar inmatriculare personalizat Aceasta este prima mea masina modificata ... daca aveti pareri bune/rele spuneti'le , chiar am nevoie de cateva sfaturi pentru viitor! Sau ce as mai putea modifica la ea ? Multumesc si vizionare placuta ;). |
Re: Machete in lucru-DrifterGT
Frumos ti-a iesit super cel mai mult imi place grila.:D
|
asa man, bravo...:yes: da tobele alea is ca niste scocuri si mi se par ingrozitoare asa albe...
vezi tu...:lol::yes: abea astept sa vad la ce mai mesteresti:blink: |
Hehehehee..asa da man, bravo pentru initiativa:!:
Buna treaba ai facut dar eu zic sa dai cu negru si portiunea de sub grila va fi mai de efect..cred |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Acum am aplicat proiectul "plasa" si pe cel de'al 2lea murcielago. Deoarece gaurile de aerisire fata erau pline de plastic , m'am gandit sa le fac cu plasa ;). |
5 Attachment(s)
Noi modificari !
AUDI Q7 ! -Grila metalica vopsita neagra -Carcasa cromata grila vopsita negru lucios -Detaliere cate ceva in interior -Detaliere motor (vopsit cate ceva) -Vopsit pe dedesupt in rosu -Adaugat evacuare scurta neagra dubla RANGE ROVER VOGUE -Grila fata neagra (scoasa emblema) -Jante pe 28" crom -Discuri de frana -Etrieri rosii -Stopuri full black 100% -Folie geamuri spate -Interior vopsit tot culoare rosu-maro culoare pielii -Volan vopsit negru lucios -Adaugat mocheta neagra -Detaliat cate ceva la motor. Alte idei de tuning ? :-) (inafara de kit si revopsit :D) Pozele cu rezolutie mai mare le gasiti aici -> click |
Nr fff tare, e de Emirate???
Incearca sa pui plasa si la praguri.. |
1 Attachment(s)
Quote:
Dupa am scos farurile (din nituri) , am dat jos partea cromata , si am vopsit sticla farului in negru lucios. Le'am prins inapoi cu un fel de poxilina (e ceva negru care prinde bine si se modeleaza) Dupa am dat stopurile jos , dar la acestea am vopsit partea croamata in negru si am lasat sticla stopului rosie sa arate cat de cat a stop :D. NOTA* Vopseaua nu este uscata si poate se vede putin urat , dar cand se va usca iese super!. O sa va tin la curent cu tot ce o sa mai "tunez" |
Geamuri fumurii nu ii faci?Sau desigur daca ai reusi sa ii bagi si niste hydro ar fi prea tare:D
|
Quote:
sa vopsesti partea cromata (mai putin lupele si oala pt DRL) tobele inca trebuie scurtate! |
Quote:
Pai a fost simpla problema , aia a fost ideea mea de a vopsi doar partea cromata , dar din pacate cand sa pun cel de'al II-lea far a pocnit nitul. Si singura optiune era sa lipesc direct sticle de caroserie prin acel kit... altceva nu am avut ce face :( , inca mai am carcasele farurilor spate si sticlele sunt vopsite cu marker deci il pot curata usor :D. Doar sa imi dai o idee cum sa prind sticla de carcasa cromata si de caroserie! |
A iesit bine.Spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
Multumesc.
Acum pe la ora 1:16 :D ascultam muzica in M5-ul meu :evil_laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug la volum MAXIM ... cand deodata ... Buff odata , Buff de 2 ori :hahano::hahano: ... boxele ambele s'au ars de la bass-ul prea mare si multi DB. Ehh asta e :sad::cry: s'a dus s'a dus... , ma chinuii vre'o juma' de ora sa scot tot lipiciul ala de pe banchete si portbagaj si ramane mai curat ca nou! Deodata ce l'am desfacut am umblat putin la suspensie , si din lipsa de ocupatie i-am pus niste arcuri rosii 8). (poze mai multe maine). Pe viitor as vrea sa il fac ori alb ori negru , care credeti ca va iesi mai bine ? |
Negru mat inclusiv jantele + buza rosie..aaa si foliat:!:
|
3 Attachment(s)
Am adaugat mocheta la M5 :D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning