![]() |
/ schimb VW Golf IV Variant
6 Attachment(s)
salutare tuturor ,
precum spune si titlul ma gandesc sa schimb golf 4 variant cu urmatoarele caracteristici 1.9 TDI (90 hp tunat de ABT in germania si dus la 120 HP ) an 2000 ( noiembrie ) km . : 120.000 culoare : albastru dotari : valan piele , climatronic , carlig , geamuri electrice fatza , oglinzi heliomate ,jante aliaj , vara si tabla cu capac iarna , faruri cu lupa si xenon , proiector in far , esp decuplabil , multimedia de vreo 3000 eu. , head unit pioneear , difuzoare pionear , monitoare in tetiere , bloc de putere Infinity ( by harman kardon ) care loveste intr-un alpine de 12 tzoli ,2 instalatzii bluetooth , portbagaj fals cu sertare ,discurile de frana Brembo Max , si probalil ca mai are cate ceva dar nu le mai tin minte ma gandesc sa-l schimb cu un BMw 525 1997-2003 , daca cumva este cineva interesat de oferta astept un reply telefoane de contact. : 0721727172 0748457754 pret pentru bani 6500 eu. va multumesc anticipat pentru timpul acordar citirii acestul mesaj |
Re: / schimb golf 4 variant cu BMW
un up , poate ca mai vede cineva anuntul !
|
inca un up si il inchid topicul , va multumesc
|
3 Attachment(s)
Salut,am un 525d din 2001 cat ai fi dispus sa dai diferenta? Nr meu de te 0745 338815 daca e sa vb la tel despre detalii...
Numai bine:-) |
Nu te interesaza un rover 75 din 2001 la schinb?
|
Quote:
|
inca astept raspuns de la BMW-ul rosu de cluj ... si dupa aia se inchide !
|
Re: / schimb VW Golf IV Variant
se poate inchide s-a vandut mashina !
va multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning