![]() |
Corrado B-39-WTA
10 Attachment(s)
Am intrat si eu un familia VW acum aproximativ 1 an, jucaria mea este un Corrado din 1994, 2.0 8v cu mici modificari.
Planuri de viitor sunt multe (vr6 2.9 + syncro ar fi ceva), astept pareri, impresii... etc Numai de bine baieti :peace: Mai jos poze cu istoria masinutei din ultimul an. |
Re: Corrado B-39-WTA
bine ai venit pintre noi pac;)
|
bine ai venit si spor la treaba masinuta are potential;)
|
bine ai venit
|
imi place masina! ps vezi ce faci cu vopseaua de pe capota :D sii u ce zic :P
bafta vecine! :lol: |
Quote:
|
A primit si un set de angel eyes-uri in-pro:D (odata ce am primit si eu dovada pe inca 30zile)
PS: Consider si posibilitatea vanzarii ~ 2000E:D |
lasa pacone posibilitatea vanzarii ca mai ai de lucrat la ea si poate porma....te gandesti la posibilitatea asta...
ps: baga poze cu angelurile |
Maine poze ;)
PS: Vreau logan de 1.5 sau solenza 1.4 (accept si schimb pe schimb) ceva mai pt romania asa. |
3 Attachment(s)
Poze de sezon :D (si un video vai de mama lui =) )
|
alex treb sa te gandesti k esti fericitul posesor al unui corrado,corrado nul au toti !!!!!!!!de ex ti....i,nu si permit ca ce fac dak se strica il dau la piese,etc il au doar cei ce merita!!!!pacat ca te gandesti la vanzare!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Am facut rost si de o a 2-a masina pentru daily pana am facut actele si am schimbat ce era de schimbat la ea, asta mica a disparut sub frunze:D.
|
o masina adevarata:!: si eu imi doresc un asemenea model.Motorul este de 113 caluti nu?...felicitari pentru masina, si a zis cineva si mai sus.Cei cu Corrado sunt privilegiati, nu oricine are acces la o asemenea masina.o adevarata legenda.
|
1 Attachment(s)
Este modelul cu 2.0 8v 2E GIGIfant:D 116cp nemtesti la baza + cateva modificari, in momentul actual din cate stiu eu este singurul corrado din tara cu motorizarea asta (majoritatea il au pe "varu" 6:evil: )
PS: Frumoasa colectia ta de machete ;). Cheers. |
ce nebun esti tu pac cu 140 de caii tai....il punem si noi pe varu 6 pe masina odata?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2025 4Tuning