![]() |
vand MNC The Rock
1 Attachment(s)
Vand subwoofer MNC the Rock
Size: 12" / 300 mm Depth: 230 mm Impedance: 1 or 4 ohm 2 pcs. 2 ohm voice coil Power handling: 650W / 1300W Frequency range: 30Hz-1,5kHz Voice coil: 75 mm Sensitivity (1W/1m): 88 dB Magnet size: 240oz aceste woofere sunt subspecificate la capitolul power handling,sunt wofere pt SPL care rezista la peste 6 kw per buc, am trei bucati una fiind de rezerva ,dar nu am avut nevoie de ea pana acuma,difuzorul are recone nou varianta 1/4 ohmi,cea veche era 2/8 ohmi care era in stare perfecta cand s-a facut reconuirea ,doar vroiam 3 identice,este in stare perfecta pret 600 ron fix tel 0723594229 |
Re: vand MNC The Rock
inca valabil
|
https://forum.4tuning.ro/561-anunturi...ml#post3707176
toata povestea |
Apropo ce vechituri reconditionate??? Ce TOT FELUL DE CHESTII? Ca ai cumparat DOAR UN PRODUS DE LA EL!
|
cine a mai cumparat de la mine si cine ma cunoaste stie ce produse vand...majoritatea second dar in stare buna...Rog un moderator cand are timp sa stearga posturile "poluante"din topicurile poluate msi
|
eu recomand produse de la tine ptr ca stiu ca nu dai teapa oamenilor. tocma daia mam si enervat asa de rau ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning