![]() |
Golf 3gti 8v ..se vinde
10 Attachment(s)
Din pacate a venit momentul sa ma despart de masinuta deoarece vreau un Upgrade:lol:...Golf 3 gti8v din 95,servo,abs,airbag 2,geamuri electrice,oglinzi noi electrice si incalzite,full piele,aer(toate piesele la aer sunt noi),praguri Rieger,stopuri Hella albastre,faruri cu lupa Dectane si xenon,proiectoare si semnal FK,ceasuri cu plasma,bara stabilizatoare,grila fara semn FK,prelungire capota FK,chip SKN,filtru aer nou K&N,jante noi Keskin kt4 pe 16,cauciucuri Vredestain 215/40/16,amortizoare si arcuri sport noi reglabile pe inaltime,chei briceag,alarma cu pager,inchidere,casetofon Clarion,boxe Blaupunkt plus altele care nu imi vin acum prin cap....Masina merge impecabil;).Tel:0762321490.Daniel......Pret 3700e.
|
Re: Golf 3gti 8v ..se vinde
Salut,
Un schimb cu https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...-8-cabrio.html , te-ar tenta? |
Frumoasa masinuta ta dar vreau cash pe masina ca vreau sa iau un vr6 pe care am pus deja ochii.Bafta la vanzare!!;)
|
Upp....sau schimb cu golf 4 1.8t plus dif de la mine;)
|
Se poate inchide...nu se mai vinde;).Multumesc.
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Ca sa nu mai deschid alt topic..masina se repune din nou la vanzare.
Farurile Dectane sa-u dat si acum sunt pe masina Hella negre,plus cateva modificari,husa piele schimbator(cusatura albastra),presuri si nuca schimbator Iron Cross. La vanzarea masini mai se dau urmatoarele piese care nu am mai apucat sa le pun pe masina: Prelungire bara spate originala Mattig. Eleron cu stop pe frana Hella. Bara fata rigidizare. Semnale negre pe led aripi.(noi) Set (4 buc) doorpins Iron Cross.(noi). Kit ambreiaj plus rulmentul de presiune.(nou). Filtru aer K&N plus set de curatare(acum pe masina este filtrul original). Prelungire capota badboy. Pret 3500e sau variante cu passat(99-2001),golf 4(exclus 1,6) cu diferenta unde este cazul.Ca bube masina are pe aripile spate niste puncte de rugina si sus pe haion au ramas gaurile in care era prins vechiul eleron. |
Upp cash sau variante..
|
4 Attachment(s)
Uppp..accept schimburi+ diferenta de la mine unde este cazul.
|
4 Attachment(s)
Upp..sambata se va monta si muzica ..5 difuzoare Blaupunkt,4 difuzoare Magnat,statie Clarion si sub Blaupunkt.
Am montat si prelungirea capota,urmeaza eleronul;).Astept oferte in continuare. |
Salut
Vreau sa cumpar eu prelungirea bara spate.Daca e ok din partea ta astept un pret si un numar de mobil.Numarul meu de mobil e :0724869757.Mersi |
Sal,momentan nu se vinde nici-o piesa separat,sorry.
|
1 Attachment(s)
Upp..sa montat si muzica..am schimbat macaraua electrica de la sofer cu una noua originala.Accept in continuare si schimburi.
|
uppp..variante sau cash negociabil.
|
Upp..variante
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning