![]() |
Daewoo Cielo 2.0SFI
12 Attachment(s)
Vand Cielo,fabricatie 2006,primul proprietar cu urmatoarele imbunatatiri:
-motor 2.0 16v SFI (refacut complet cca 1500 km rulati) -cutie sport - 5 trepte rapoarte scurte -discuri frana brembo striate -ceas bord Kadett GSI -suspensie sport 60-40mm -evacuare sport 50mm -jante si anvelope 215/40/16 -bara rigidizare -filtru sport K&N Autoturismul are 180 CP,cu alte modificari despre care se discuta in particular. Se mai dau urmatoarele: -motor original 1.5 ecotec euro 3 (40.000 km) + calculator + cutie viteze -instalatia electrica -instalatia de GPL a masinii din fabrica -ceasurile de bord originale in care se vede km motorului original + cartea masinii cu toate reviziile facute -sonda lambda + restul ce a fost echipat pe motorul original al masinii. Rog seriozitate. Vand masina pentru ca am avut un deces in familie (mama mea s-a stins la doar 42 ani) si vreau sa trec la o masina de familie. Pretul este de 6000 de E,usor discutabil. Accept unele oferte. Telefon : 0762.062.006 Marian. Si cateva poze Alte poze...nu am in calculator decat cu cielo al meu...e si masina unui prieten Se mai adauga : -discuri frana originale si placute -4 jante tabla cu anvelope |
Re: De Vanzare Cielo SFI
upp!!
|
Re: Daewoo Cielo 2.0SFI
Un ultim pret cam care ar fi ca scrie 6000 usor negociabil..adica cam la cat lasi ultimu pret?
|
depinde....as putea lasa undeva la 5500
daca vrei fara jante si le dau doar cu alea de tabla pe la 5000 daca nu vrei si motorul original ...as putea sa mai scad din cei 5000 vreo 500,dar eu cred ca merita si motorul original pt ca e nou. saptamana viitoare ii pun discuri de frana pe spate,arcurile le voi schimba(e data comanda la eibach)si s-ar putea zilele astea (daca voi reusi) voi monta si scaune fata recaro tip scoica .... nici nu ma grabesc tare sa dau masina pt ca am investit foarte mult in ea..din toate pct de vedere si crede-ma ca nu am apucat sa ma bucur de ea. de aceea inca investesc in ea...pt ca nu mi-am batut joc de ea,a fost si este ingrijita si incerc ,ca ceea ce investesc sa nu fie in bataie de joc ,pt ca ,chiar daca platesti mai mult primesti un lucru mai bun si intr-un final sa poti fi mandru de ceea ce iese,de transformare. |
masina nu se mai vinde.
se poate inchide. multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning