![]() |
Battle || VW GOLF 3 x20
21 Attachment(s)
am refacut din nou poll-u
...da tot aveti sa imi da-ti un suc ptr atatea masinii o sa visez numai vw-uri:lol: 1.masina stock 2.andrey 2003 3.vio[s] 4.tng 5.reme 6.ra2 7.patriotu90 8.oxide 9.nytrous oxide 10.Nightdevil 11.most wanted 12.mishu f 13.kolegu 14.jocker 15.GRIGO X2 16.golftuning 17.gabi 18.cata 55 19.barum 20.alex maxx 21.ady 9005 |
Re: POLL VW GOLF 3 |x20
Mare anturaj :d
|
frumos... frumos... ;) Hai spor la vot!!!
|
Vot Golftuning ...belea frate ..nu am vrut sa ma votez ...
edit ....ditamai POOLU :D |
super tare...sa va spun cum ar fi aratat perfect din punctul meu de vedere...
un vt pe poza asta cu: culoarea lui andrey 2003-geniala (cameleonul lui mw a iesti super de altfel) dungile lui tng (pe alb fiind peste cf) iluminarea lui nightdevil si masinutza lui gabi votat...gabitzu...personal asta mi-a placut cel mai mult... felicitari all |
:D ......deci e buna voseaua :D ...chiar si mie imi palce ..m-am indagostit de ea :D
|
1 Attachment(s)
mai pun o poza sper sa nu va suparati :D Tng ti-am folosit masina :d ...
|
most wanted frate super tare vopseaua aia ti-a iesit super.... te-am votat
|
toate masinile au fost misto .. .cel mai tare poll pana acu... felicitari tuturor... votu meu merge la golftuning... urmat f aproape de tng si nightdevil :)
|
toate sunt misto...dar cam nasol ca tre sa votez numa una...asa ca votul meu merge la...golftuning;)
|
Mi-a fost greu sa ma decid. Am oscilat intre GolfTuning, NightDevil si tng. De fapt, toate lucrarile-s misto, absolut toate, dar unele tre' sa se evidentieze, nu? Votul meu merge la GolfTuning (deci nici eu nu m-am votat pe mine).
Sincere felicitari tuturor! |
Quote:
|
toate lucrarile sunt foarte reusite! bravo!
mie personal mi-a placut a lui patriotu90 |
Clasamentu', dupa mine, ar fii:
1. patriotu - simplu si la obiect 2. oxide & gabi - cel mai curat lucrate 3. tng & nightdevil - originalitate felicitari tuturor! pot sa spun ca-i cel mai tare poll d pana acum (parerea mea), imi pare rau ca n-am participat...multe lucrari interesante. |
Greu greu de decis care e cea mai buna ...
AM oscilat intre golftuning, tng ,nightdevil ,gabi si................. .........am votat golftuning ...imi place l a nebunie ... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning