Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   virtual tuning in Photoshop II (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/2100-virtual-tuning-photoshop.html)

rudolf.s 07-10-04 21:21

virtual tuning in Photoshop II

1 Attachment(s)
Se pare ca s-a ajuns la un impresionant numar de 140 de reply-uri pe topic. Va multumesc tuturor la participare si pt sfaturi. Dupa cum spuneam, sunt doar un incepator si inca am multe de invatat. Multumesc pentru sfaturi si sugestii, dar si pentru critici. Toate acestea ma ajuta in dezvoltarea ulterioara.
Am fost absent catva timp (cam 3 luni) dar vacanta e gata si sunt inapoi in afacere. :D In limita timpului disponibil voi posta noi \"lucrari\". Pt. cei carora le-am promis modificari pe poze trimise si nu am reusit sa le fac, imi cer scuze. Voi incerca sa ma revansez.

Acestea fiind spuse, astept noi pareri si sugestii.

rudolf.s 07-10-04 22:46

aaa.. era sa uit!

A sosit marele moment! Am banii pt masina! Asadar, anunt:

CUMPAR OPEL KADETT E CARAVAN '89-'91, DIESEL, PREFERABIL 1600 CM3, IN STARE BUNA. OFER PRET BUN!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Asadar, cine stie o oferta buna..... sa ma anunte. Eu stau in Timisoara dar ajung si prin Bucuresti, destul de des.

Va multumesc pt atentie.

rudolf.s 08-10-04 00:54

2 Attachment(s)
tocmai am citit niste tutoriale si am incercat niste kestii... E cam tarziu asa ca nu am mai facut gif-ul... doar pozele...

HAMMER 08-10-04 12:16

3 Attachment(s)
te salut rudolf. Dupa parerea mea esti departe de a fi doar un incepator.
mai atasez o data pozele masinii mele, cu rugamintea sa inventezi ceva interesant.
te-am mai solicitat si cu ceva vreme in urma si acuma revin cu rugamintea de a executa ceva la pozele anexate.
mutumesc anticipat si astept cu mare curiozitate sa vad ce iese.

Singurelu 08-10-04 17:15

3 Attachment(s)
Imi place..as vrea sa invatz si eu,dar cred ca nu am sa reusesc.
Acuma ce te rog:am si eu un amarat de Fiat Regata!Oare ce se poate face din el?Daca ai timp...fa`i ceva dragut si finutz!

Singurelu 08-10-04 17:19

2 Attachment(s)
si inca 2.....care crezi tu ca sunt mai bune...ia si le lucreaza!

Multumesc mult :)!

CT-87-ADY 09-10-04 11:37

:shock:
moaaa.. PREA TARE!!!

baghy 18-10-04 18:32

2 Attachment(s)
frate modifica si mie putin masina asta plzzzzz vezi ca iti pun 2 poze tu doar una daca ai placerea sa o modifici care ti se pare mai buna......................merci anticipat si multa bafta in continoare

valib 20-11-04 22:20

Re: virtual tuning in Photoshop II

Buna!am si eu un OLCIT...la care tin foarte mult:)
daca iti trimit niste poze...ai putea sa faci ceva modificari?sa vad si eu ce s-ar putea face...
daca e posibil...pls mail me:) [email protected] pt ca nu stiu cum am ajuns aici:)si nu stiu daca mai ajung aici`:)
thx...
anticipat`:)

P.S: nice work:)

valib 20-11-04 22:21

Re: virtual tuning in Photoshop II

Buna!am si eu un OLCIT...la care tin foarte mult:)
daca iti trimit niste poze...ai putea sa faci ceva modificari?sa vad si eu ce s-ar putea face...
daca e posibil...pls mail me:) [email protected] pt ca nu stiu cum am ajuns aici:)si nu stiu daca mai ajung aici`:)
thx...
anticipat`:)

P.S: nice work:)

B05LAD/cristi 02-11-05 14:14

3 Attachment(s)
salut am si eu un golf unu cerzi ca ii poti face ceva cand mai ai tu timp, ceva ce ar merge facut si in realitate si sa ii dea un design placut cand ies cu ea pe strada.mersi anticipat.alege una care crezi tu ca merita

ffocus 02-11-05 14:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B05LAD/cristi\"
salut am si eu un golf unu cerzi ca ii poti face ceva cand mai ai tu timp, ceva ce ar merge facut si in realitate si sa ii dea un design placut cand ies cu ea pe strada.mersi anticipat.alege una care crezi tu ca merita

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug ...mor aici

xxdadixx 02-11-05 15:36

Nu mai dezgropati topicuri!! Pt Golf aici : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=7822&start=0

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning