![]() |
Cine e de vina?
Salut, cum se vede din poza, eu eram soferul masinii A.
Vreau sa stiu si parerea voastra cu legatura la regulament, cine este de vina in aceasta situatie? https://img20.imageshack.us/img20/9868/26347578.png Va multumesc! |
Re: Cine e de vina?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am inteles, multumesc, sper sa mai fie si alte pareri pentru a fi sigur!
|
Aşa cum a spus şi colegul de mai sus, B-ul este vinovat pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară, dar şi tu poţi intra odată cu în belea, dacă ai stopurile fumurii (făcute de tine).
Dar de ce mai întrebi cine este de vină? Dacă nu v-aţi înţeles, este clar că aţi chemat poliţia! Nu v-au lămurit poliţiştii? |
depinde unde te-a lovit. Daca te-a lovit in spate el pt distanta regulamentara daca din lateral tu ca nu te-ai asigurat la schimbarea directiei de mers.
|
B este vinovat..nu a pastrat distanta..
|
nare nici o treaba asigurarea schimbarti directiei de mers daca la lovit in lateral .......el se poate scapa zicand ca a vrut sa depaseasca si se apucase deja in manevra de depasire iar u iai lat fata .......daca nu el e vinovat pt nepastrarea distantei si viteza neadactabila conditiilor de drum
scz ca iti zic da u n-ai citit regulamentul:D tot sau doar catava bucati :) |
Deci in cocluzie cred ca as putea sa-mi dau si eu cu parerea :
1. Daca strada este prevazuta cu 2 benzi / sens iar tu ai fost acrosat pe banda nr. 1, vinovat de producerea accidentului se face cel din spatele tau intrucat nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata si nu a adaptat viteza la conditiile de drum. 2. Aici intervin urmatoarele : avariile de / ambele masini si .. daca exista drumuri secundare,alei,iesiri din parcari samd... pentru ca cel care circula sa zicem " in spatele tau " poate sustine in declaratie ca tu i-ai iesit de pe drum secundar si te-a acrosat in lateral stanga iar aici ai iesi vinovat intrucat nu te-ai asigurat. Si din desenul tau cam asta se intelege , nu stiu cum poti ajunge cu masina la 45 de grade,totusi erai in mers,totusi nu cred ca schimbai banda in drift-uri:)) DEPINDE FOARTE MULT AMPRENTA LOVITURILOR DE PE MASINI IN CAZUL ASTA. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning