![]() |
my BETA ARK
salutare fratiori si surioare ... as vrea sa va arat beta ark al meu .... si.. da ... mai am un thread cu el dar este vechi....de atunci foarte multe s-au schimbat... si nu stiu acum... doresc sa aflu parerile voastre :D o sa revin kt de repede pot cu poze
|
Re: my BETA ARK
7 Attachment(s)
si aici sunt imaginile proaspete:)) de ieri .....
|
Arata foarte bine, imi place mult combinatia de culori. ;)
|
Quote:
|
Frumos beta, este unu in cluj , full top performance, merge cam 120 ,dar la aspect ii varza :D, sa ai noroc de el chiar arata genial cu pleoapel alea :d
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu a mai patit nimeni sa ii smuceasca scuterul la turatii mici ? :D eu il tin constant doar umpic accelerat si el in loc sa mearga normal smuceste ma arunca .... dar nu stiu dc... ca si cum miar da careva suturi in spate :)) cam asa se comporta... dar nu pot sami dau seama dc...oare ce sa fie : -?
|
Eu aproape in fiecare zi ies din judet si nu zice politia nimic !
|
Quote:
|
smucitul tau poate fi de la alimetare treaba, baga intrerupt, curata carburatorul, consumul ii mult daca zici ca mere numa 70
|
Quote:
|
miam dat seama ca este umpic din alimentare.... si poate si din ambreiaj .... dar ambreiaju lam luat second aproape nou.... am vreo 1000 de km cu el... si oala este TNT...in stare buna..... si acuma iam pus filtru de aer sport si merge 80 :P
|
dar ce miam dat seama e... ca daca ii reglat bine din aer... ca sa traga dintro data ... atunci nu mai smuceste aproape deloc :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning