![]() |
masina
Prefer masini inmatriculate in RO:
audi a4 1.8t dupa 2000 ...poate sa fie si quatro seat leon cupra 1.8t bmw 320ci sau 318ci chiar si in 4 usi audi a3 1.8t golf4 gti 1.8t mitubishi 3000gt ...chiar si masini mai vechi care au fost bine intretinute....ceva peste 150hp Exclus: masini mai ieftine decat a mea :D masini care nu sunt inscrise in RO masina pe care o ofer la schimb: calibra c20ne , masina de pasionat, a fost pus pe ea numai ce e mai bun, si numai piese noi fabricata in 1992 full electric, fara AC, fara piele bine intretinuta, nu troncane, nu bate nimic la ea, nu are gram de rugina Imbunatatiri: -revopsita complet -galerii admisie Lexmaul RAM induction -injectoare debit marit -axa cu came 296 grade -regulator presiune benzina reglabil...cu manometru -evacuare inox pe 55mm: catalizator sport magnaflow, finala borla, tips inox borla, accelerator gaze magnaflow -insonorizre habitaclu :portiere, cupola , podea (pt ca masina a primit o instalatie audio mai puternica) -amortizoare Koni sport pe gaz, cu reglaj pe duritate (pe toate 4) (au costat aprox 600 eur) -arcuri H&R cu 40mm mai joase (masina are garda la sol de 8cm masurat la nivelul pragului) -discuri frana fata dublu-ventilate Brembo-MAX (au rulat cam 2000km) -jante aliaj 16'' MAK veleno-mirror -anvelope Yokohama S.Drive (cred k cele mai bune anvelope la ora actuala de pe piata - cu exceptia toyo 888 :P ) -instalatie xenon 6000k Siemens ....e posibil sa fi omis cate ceva cred ca e estimata corect la 3000 eur cu tot ce are pe ea contact: YM: djgabi1904 tel. 0742.663.586 |
Re: masina, ofer 4000eur + masina bine intretinuta
jantele de pe calibra nu le dai,cat ai vrea pe ele?
|
Re: masina, ofer 4000eur + masina bine intretinuta
Quote:
|
Re: masina
care-i moderatoru' lu' peshte care tot modifica titlurile topicurilor ???:evil:
ce dreq sa mai inteleaga aia care citesc prima pozitie?..... cumpar masina... dau la schimb.... Nu inteleg de ce nu le lasati asa cum sunt scrise de proprietar? am inteles ca nu sunt singurul caruia i s-a modificat titlul....sau dati si voi mesaj privat daca trebuie sa platesc sa fiu lasat in pace sa vand ceva. Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning