Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Mini-campionat de fotbal intre cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/20975-mini-campionat-fotbal-cluburi.html)

B|shOp-VR6 24-07-06 15:17

Mini-campionat de fotbal intre cluburi

Daca tocmai s-a terminat Campionatul mondial de fotbal.. haideti sa facem si noi un mini-campionat sa vedem care pe care.

Anonimii vor sa organizeze un mini-campionat de fotbal, hai sa vedem ce cluburi sunt interesate. Trebuie sa ne strangem minim 8 echipe.

Conditii de inscriere:
Echipa va contine 6 jucatori + 2 rezerve (daca se doreste, nu obligatoriu)
Inscrierea va fi de 200 000 lei/jucator.
Cluburile doritoare isi vor alege un purtator de cuvant care va trimite lista cu numele jucatorilor reprezentativi clubului.
Terenul este cu iarba sintetica, porti cu plasa etc.

Regulament:
Se vor face 2 grupe a cate 4 echipe (daca sunt 8 echipe, readaptandu-se in funcite de numarul echipelor). Se vor juca meciuri in grupe, pe puncte, iar primele 2 clasate vor trece mai departe, jucand semifinalele, apoi finala mica si finala.
Se vor juca 2 reprize a cate 10 min (sau 15) cu pauza de 5 minute.
Castigatorii vor primii cupa campionatului oferita de Anonymous MotorSport!

Acum, intrebarea este alta.. cate cluburi sunt interesate sa participe? Se accepta si doua echipe/club.

Astept parerile voastre aici si doritorii.. iar daca lumea e interesata vom alege o zi de comun acord pt "lupta".

GolfuletzS 24-07-06 15:27

Re: Mini-campionat de fotbal intre cluburi

interesanta... ideea :D .. sa vedem cati se strang !

RoSonic 24-07-06 15:28

Pai 4SS mai mult ca sigur se baga... si probabil si pretenii de la EVO alaturi de care s-au dus niste batalii pe teren :D

B|shOp-VR6 24-07-06 15:32

1 Attachment(s)
E aici un filmulet facut de Santos.. ca sa va faceti o idee cam cum e terenul. Portile par mici in filmulet dar nu sunt asa micute, sunt cat cele de handabal. Iar terenul.. e perfect pt 6 la 6, daca nu vreti sa lesinati jucand 5 la 5 :).

Ionutzs 24-07-06 16:05

unde este terenul?

B|shOp-VR6 24-07-06 16:06

Pe langa piata delfinului. Terenul lui Viteza (mazda verde), membru Anonymous MotorSport.

spp 24-07-06 16:32

hai sa jucam ...!!!:D

tico_rs 24-07-06 16:42

v-ati gandit si la o data? eu am trimis deja mass baietilor si sa vedem cati sportivi se strang :D

B|shOp-VR6 24-07-06 16:56

Cand ne strangem echipele... alegem data.. ca noi am putea zice ca pe data de X, dar daca nu sunt echipele.. degeaba.

BabyBlue_EVO 24-07-06 16:57

de indata ce este un mic campionat... cred ca un meci sa dureze mai mult de 10 20 de minute .... aiurea dupa 20 minute sa se termine :D zic eu evo and 4ss will kick your ass :d :D

B|shOp-VR6 24-07-06 17:11

Vom vedea.. pana atunci.. haideti cu inscrierile :).

Psycho 24-07-06 19:57

noi jucam la mare :D ... am batutu si am luat si bataie ... mai jucam sambata ;) sau duminica ;) la neptun la steaguri ;)

Reme 24-07-06 21:45

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Pe langa piata delfinului. Terenul lui Viteza (mazda verde), membru Anonymous MotorSport.

unde pe langa piata delfinului mai exact! dc poti sa-mi spui ar fi betoon! yo stau in zona! yo - galerie 4SS

B|shOp-VR6 25-07-06 00:29

Langa circul ala (circul Magic park).. aproape de lac... vis-a-vis de nu stiu ce fabrica

Xel'Naga 25-07-06 07:59

Deci se pare ca o sa participe si INSANE RACERS cu o echipa ( ramane sa vedem care o sa fim ) ... :rolleyes2

Super tare initiativa ... FELICITARI !! :lol:

PS: Sper ca o sa se joace undeva dupa ora 20:00 ca sa fie mai racoare ... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning