![]() |
VAND GOLF III
10 Attachment(s)
Motor 1.8 ,90cai
An 1993 Dotari: -ABS -servo -computer de bord -4 geamuri electrice -trapa electrica -inchidere centralizata din telecomanda -airbag -tapiterie de piele -scaune reglabile -incalzire in scaune -A/C Modificari aduse: -toba sport SuperSprint -Jante BBS cu gume 195/50/15 -grila fara stema -faruri clare + instalatie Xenon -proiectoare clare/fumurii -semnalizari clare (vopsite negru) -prelungire bara GTI/VR6 -stopuri clare/fumurii cu LED -suspensii sport KW fixa -oglinzi sport (am si originale pentru cei care nu le plac astea) -sistem stergator cu un singur brat de la BONRATH + alte modificari mici gen: -toate butoane au led albastru in loc de verde -ceasurile au lumina alba si display-urile albastre -lumina alba la picioarele soferului si al pasagerului Motivul vanzarii: - fac naveta -mi-o scazut salariul pe motivul crizei -am datorii in jur de 2000 euro :( Pret: 2500 euro. Pt. alte intrebari legate de masina ma puteti cauta si aici dar prefer la telefon. Tel: 0726063093 \ 0767350880 Tin sa precizez ca lucrez la un service auto, deci masina a fost verificata cel putin odata pe luna, revizile sunt facute la zi, masina a mers doar cu ulei Mobil 1,10w-40. Asigurare mai are vreo 4 luni. Verificarea a fost facuta saptamana trecuta deci ii valabila 2 ani. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI si MASINA NU SE DEZMEMBREAZA. In rest las pozele sa vorbeasca...... |
Re: VAND GOLF III
pfff ... nu puteai sa fi si tu mai aproape :)
cred ca ne intelegeam sa facem actele .. pacat .. |
UP! UP!
|
UP!!!!!!!!
|
upppp!!! pret neg
|
UP UP!!