![]() |
Desenele mele - ¨˜¨˜”°º• L E O •º°”˜¨˜¨
Salut tuturor! De mult ma tot uit pe acest forum la desenele realizate si am decis in sfarsit sami prezint si eu o parte din desene. Pentru inceput va las un link cu blogul meu ( http://leodesign-photography.blogspot.com/ ), iar pe parcurs mai postez desene care momentan se afla in lucru. Enjoy!:D
|
Re: Desenele mele - ¨˜¨˜”°º• L E O •º°”˜¨˜¨
Bine ai venit :)
Este preferabil sa urci pozele pe forum, putini se uita la linkuri ;) |
3 Attachment(s)
as incepe cu un Seat Leon, Porsche Boxter si un BMW E30...
|
Frumos, lucrezi foarte curat/geometric.
Incerci sa participi la un challenge de al nostru cand poti? :) |
mersi pentru aprecieri!
da as putea participa de ce nu.. |
bine baah. keep up the good work;) pune poza si cu golfu meu
|
2 Attachment(s)
si opelu mult asteptat ce il aveam in lucru. Enjoy!
inca un golfuletz...mai vechi dar simpatic:D |
calumea masinile sa te uiti la ale mele
|
mam uitat la desenele tale smekere tare! felicitari!
|
Salut, intr-adevar sunt curat lucrate desenele, dar am doua obiectii: pentru inceput lucreaza la perspectiva, documenteaza-te, vezi mai atent cum functioneaza lucrurile si a doua problema e ca nu au profunzime, par plate, treaba asta o rezolvi din hasura, umbre accente reflexii (nu excesive, nu trebuie sa se oglindeasca in caroserie si geamuri tot anturajul). Iti sugerez sa folosesti creioane de la b la b4-5, pentru a obtine diverse tonalitati de gri. Spor...
|
mersi mult pentru sfaturi...intradevar mai am de lucrat...principala problema este ca am avut probleme cu mana dreapta am fost operat...tije complicat...iar desenele de mai sus sunt primele care am inceput sa le fac dupa o perioada cam de 2 ani de repaus din cauza operatiei. Inante desenam mai des si chiar mai corect din punct de vedere al perspectivei...dar asta e ...acum incet incet imi formez inapoi mana cum era! Dar ca orice treaba necesita timp si exercitiu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning