![]() |
Machetele mele - cheder
37 Attachment(s)
...salut! Am si eu o micha colectie de bmw-uri (fan), am inceput sa le adun de 1an...pun aici cateva foto cu ele, sper sa va placa...cumpar machete bmw
|
Re: Colectie Bmw
Salut, bun venit, poti sa incepi cu acel seria8?:D
|
Daca tot esti fan BMW, incearca sa achizitionezi niste machete BMW adevarate, majoritatea sunt destul de accesibile si satisfactia este mult mai mare.
|
Re: Machetele mele - cheder
Bine ai venit ...pentru început te invit să citeşti Regulamentul secţiunii . Să prezinţi fiecare machetă în parte + producător şi scară ! Dacă vrei să cumperi sau să vinzi machete ..există secţiune specială ;) Succes ;)
|
Bine ai venit ! :-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
13 Attachment(s)
1. BMW 630 CSL 1:43 Heller tot o piesa rara (reconditionata)
BMW E21 DTM 1:43 AIII...urmeaza restaurarea ei BMW E30 325i 1:43 Heller (lipsa rotile, bara spate, prelata), mai am de lucru la el:D BMW E36 325i TOURING 1:43 HOWEWEEL |
Quote:
Succes in continuare:!: |
Bine ai venit, se strang tot mai multi fani BMW:joy: dragute machete:D sa stii ca daca vrei sa le modifici sau sa le reconditionezi trebuie sa prezinti etapele proiectului aici:https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html spor la colectionat:wink:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acest Bmw il am si eu in colectia mea.Dar al meu este construit de Kinsmart. Oricum sunt faine amandoua. |
4 Attachment(s)
BMW X6 MAISTO 1:41
BMW ///M3 Cabriolet (E92) 1:32 BBURAGO |
M3-ul mi se pare ca arata chiar bine, chiar foarte bine man ptr un bburago.Combinatie de culori excelenta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning