![]() |
anulez toba intermediara ??? unde??
Salut,
Am o supernova si vreau sa anulez intermediara si sa sudez direct teava pana in finala si ma gandeam : 1. daca creste consumul ? 2. daca afecteaza motorul, puterea, etc? 3. daca creste poluarea (TREC RAR-UL) ? 4. cat e zgomotul de puternic comparativ cu ceea ce era inainte ? 5. ce altceva pot strica |
Re: anulez toba intermediara ??? unde??
1. NU
2.NU,puterea cistigata tinde spre zero 3.NU (un mic cadou rezolva tot) 4.mai puternic,dar nu extraordinar. 5.urechile vecinilor ,daca reglezi motorul in parcare.;) |
Quote:
ms frumos Acum unde imi recomandati sa ma duc sa fac treaba asta si cum trebuie facuta? (adica sudura cu ce se face si ce tzeava sa pun ) |
Tocmai am facut eu asta la un R5 la niste baieti pe Antiaeriana (cam pe la 1/2 distanta intre Drumul Sarii si iesirea spre Alexandria). 20 ron sudura, acetilena. Tzeava mi-a pus de la ei...
|
sa shtii k sunetul nu este extraordinar .. daca faci asta si lasi finala o sa vezi ... :) .. ce ti-au zis baietzii mai sus e adevarat ... poti sa faci altceva .. eu am taiac cu sudura toba intrmeriara si peste ea am pus tabla de la toba ;) ... si gata :D ..
|
Quote:
ce inseamna sudura cu acetilena? eu as vrea sa dea toba jos si sa o sudeze cand nu e pe masina , la tine cum au facut? |
daca anulezi doar intermediara...nu o sa ai parte de un zgomot "sport"
am anulat eu intermediara la o dacia slz... si rezultatul... PAUZA :D (doar cand cresti mult in ture s aude putin mai gros) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning