Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   anulez toba intermediara ??? unde?? (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/20951-anulez-toba-intermediara.html)

razvan911 23-07-06 22:23

anulez toba intermediara ??? unde??

Salut,
Am o supernova si vreau sa anulez intermediara si sa sudez direct teava pana in finala si ma gandeam :

1. daca creste consumul ?
2. daca afecteaza motorul, puterea, etc?
3. daca creste poluarea (TREC RAR-UL) ?
4. cat e zgomotul de puternic comparativ cu ceea ce era inainte ?

5. ce altceva pot strica

turbojack 23-07-06 22:29

Re: anulez toba intermediara ??? unde??

1. NU
2.NU,puterea cistigata tinde spre zero
3.NU (un mic cadou rezolva tot)
4.mai puternic,dar nu extraordinar.
5.urechile vecinilor ,daca reglezi motorul in parcare.;)

razvan911 24-07-06 10:01

Quote:

Originally Posted by turbojack
1. NU
2.NU,puterea cistigata tinde spre zero
3.NU (un mic cadou rezolva tot)
4.mai puternic,dar nu extraordinar.
5.urechile vecinilor ,daca reglezi motorul in parcare.;)

ms frumos

Acum unde imi recomandati sa ma duc sa fac treaba asta si cum trebuie facuta? (adica sudura cu ce se face si ce tzeava sa pun )

geobad 26-07-06 13:53

Tocmai am facut eu asta la un R5 la niste baieti pe Antiaeriana (cam pe la 1/2 distanta intre Drumul Sarii si iesirea spre Alexandria). 20 ron sudura, acetilena. Tzeava mi-a pus de la ei...

Psycho 26-07-06 16:58

sa shtii k sunetul nu este extraordinar .. daca faci asta si lasi finala o sa vezi ... :) .. ce ti-au zis baietzii mai sus e adevarat ... poti sa faci altceva .. eu am taiac cu sudura toba intrmeriara si peste ea am pus tabla de la toba ;) ... si gata :D ..

razvan911 26-07-06 18:25

Quote:

Originally Posted by geobad
Tocmai am facut eu asta la un R5 la niste baieti pe Antiaeriana (cam pe la 1/2 distanta intre Drumul Sarii si iesirea spre Alexandria). 20 ron sudura, acetilena. Tzeava mi-a pus de la ei...

ce inseamna sudura cu acetilena?
eu as vrea sa dea toba jos si sa o sudeze cand nu e pe masina , la tine cum au facut?

CT-84-DiN 01-08-06 13:45

daca anulezi doar intermediara...nu o sa ai parte de un zgomot "sport"
am anulat eu intermediara la o dacia slz... si rezultatul... PAUZA :D (doar cand cresti mult in ture s aude putin mai gros)

geobad 01-08-06 15:04

Quote:

Originally Posted by razvan911
ce inseamna sudura cu acetilena?
eu as vrea sa dea toba jos si sa o sudeze cand nu e pe masina , la tine cum au facut?

Nu o da jos, procedul presupune incalzirea locala a materialului de la o flacara concentrata rezultata dintr-o reactie chimica (carbid+apa...) plus folosirea unui material de adaos sub forma de sarma (electrod) pe care il topeste pe linia de imbinare a partilor...

Psycho 02-08-06 00:10

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN
daca anulezi doar intermediara...nu o sa ai parte de un zgomot "sport"
am anulat eu intermediara la o dacia slz... si rezultatul... PAUZA :D (doar cand cresti mult in ture s aude putin mai gros)

dap .. asta am zis si eu k se va intampla ;) ..

All times are GMT +2. The time now is 04:18.

- Copyright 2026 4Tuning