![]() |
Baia Mare
ce ziceti de baia mare?este aeroport,nu vad care piedica(eventual politia).
|
Re: Baia Mare?
va asteptam peste cca 2sapt in sm!!!!
detalii in prv |
Quote:
juana_man iar o sa vina baimarenii sa v-o traga un pic .. :)) |
Quote:
Sper sa nu te superi.. era o gluma, si eu sunt din baia mare si am fost la voi la legale cred ca in 2004 inainte sa plec din tara cu mazda mx6 aia rosie care suna suparata :) .... Sper sa ne intalnim in vara la una mica :) Bafta la tunat pana atunci !!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
mai sunt curse in sm sau nu?
|
Quote:
|
cursele cu ''i'' se fac si in bm .....asa spontane la semafor ....adevarul e ca trebuie sa formam o comunitate ...toti impreuna ....si fiecare oras sa concureze cu altul...abia astept cursele din sm .tot respectul
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
foarte putine...numar la o mina locurile potrivite si cat de cat drepte fara gropi.pun niste poze cu masina mea ...pune si tu
|
mijto masina...arata mijto...cat ai dat pe jantele alea? is mijto...si pe mine m-ar interesa...ti-ai mai tras si o evacuare...:)...
Cati cai are masina? numah 18 ani ai? ce bafta pe capu tau... sper sa ne mai auzim...;) |
jantele au fost 1200 euro fara cauciucuri.Nu vreti sa veniti vineri dupa masa la raliu prin oras? am un prieten care are un club beton si noaptea petrecem acolo :)daca veniti ma puteti suna 0748703051 - johny
|
sa mergem vineri satmarenii? pai cat de bune is drumurile la voi? :)...ce club? faci cinste k mergem :)...eu ma mai gandesc...:D
|
chiar azi au fost niste prieteni din negresti si au zis ca's foarte bune drumurile in comparatie cu satu mare si chiar a avut dreptate ..si pe stradute sunt drumuri bune ....pe arterele principale nu mai zic.Clubul ramses...voi ce beti si cati sunteti? patronu mi'e var si poate facem noi cumva sa cinstim tuning'ul din ro :))
|
Sal mm-07-sor.Fain Bimeru. Nu ai un topic cu masina ta? Gentile alea is pe 17?
Bezina sau motorina? Sau pls dami adresa direct. Ms. De ziua de maine ce se mai aude?:). |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning