![]() |
Suspensie... recomandari
Salut
De curand sunt posesor al unui subaru impreza boxer diesel. Masina este din 2009, are un soft de la superchips si este dusa undeva la 185cp si 400Nm. Problema este in felul urmator, pana acum am fost invatat cu masini fff joase cu suspensi f tari,iar noua masina mi se pare "barca" si ridicata de bot, si cum in domeniul subaru nu am pic de habar as vrea un pic de ajutor in alegerea unei suspensii..sau doar arcuri sau ceva care sa ma ajute sa las putin masina de fata si sa elimin putin efectul ala de"barca" dar nici sa ajung cu masina foarte rigida astept recomadari ms |
Re: Suspensie... recomandari
K-sport sau TEIN.
varianta K-sport Street reglabila duritate inaltime cu flanse pillowball din aluminiu costa cam 800-900 euro. TEIN reglabila inaltime e undeva la 900-1000 euro, cea reglabila si pe duritate cam 1200 iar flansele sunt separat cam 80 euro bucata. eu am ksport pe STI de 2 ani si pe mustang de 6 luni, mie mi se par perfecte ca raport pret calitate, isi fac treaba cu brio. Am mers totusi cu un evo 9 cu TEIN de 1800 euro cu reglaj de rebound,....exista intr-adevar o diferenta... |
aveti idee daca se potriveste suspensia de STI 09, care stiu ca e cu vreo 2 cm mai jos si cred ca mi-ar fi exact ce imi trebuie
|
nu se potriveste, are alta prindere la jenti, alte amortizoare mai groase, prinderile la planetara altfel, etc....
daca e o vrei doar mai jos pui niste arcuri tein, eibach, etc si rezolvi problema. undeva la 350-400 euro in functie de producator. |
Quote:
am pus pe masina un kit de eibach pro ....-35/-25 sau aproximativ, este super ok, s-a eliminat efectul de barca si nu este f rigida... sunt foarte multumit, arcurile au prins vara/toamna/iarna...si au fost ok in toate conditiile (nu am mers pe tein pt ca lasau masina cam cu 1 cm mai jos si pe drumurile pe care merg eu folosind masina zi de zi si la firma pe teren conteaza...) ms mihai pt sfat |
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning