![]() |
problema ALPINE IDA X001
Am acest player de cateva luni si problema care o am cu el este ca nu imi citeste toate mp3-urile de pe stick imi zice UNSUPPORTED ,se mai confrunta cineva cu aceasta problema?
|
Re: problema ALPINE IDA X001
Quote:
|
sau formateaza sticku in format fat32 sau fat nu ntfs
|
daca nici in format Fat sau Fat32 nu merge, converteste toate mp3-urile la bitrate constant, nu variabil. la mine cele cu bitrate variabil fasaie urat, dar merg. acum depinde de player.
|
Quote:
|
un MP3 asa de scump nu citeste tagurile si artwork-u. nu-mi vine sa cred:d
|
Quote:
|
te cred man ca te bucuri, la mine de exemplu de fiecare data ininte sa scriu cd-uri cu mp3 tre sa le convertesc sa fiu sigur ca nu baraie urat:(
|
deci.acuma am sa va rog si eu ceva.mi-am facut cont numai ca sa pun intrebarea asta.si sper sa-mi si rapsundeti.cum se seteaza ora la ALPINE IDA X001 ???
cand sunt in meniu si incerc sa intru in ``set the time`` sare peste.de la ``time format`` sare direct la data.e ca si cum submeniul ``set the time`` ar fi blocat.si in toate filmuletele de pe youtube am vazut ca ora nu era setata.oare toata lumea are problema asta si nu i pasa? daca ati reusit sa setati ora la playerul vostru va rog ajutati-ma si pe mine. multumesc anticipat Sebastian |
http://www.alpine.ro/fileadmin/user_...DA-X001_EN.pdf
Pagina 9 iti explica exact cum se face. Bafta! |
am descoperit.in meniul pentru radio era setat ``audo clock adjust``
fapt care trebuia dezactivat pentru a reusi sa accesez functia de reglare a ceasului.ms oricum |
exact ce scria la pagina 9 din link-ul pe care ti l-am postat mai sus.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning