![]() |
MTJ facut praf - Machedonu fara nici o zgarietura
16 Attachment(s)
Th. Pallady orele 12-01 AM
|
Re: MTJ facut praf - Machedonu fara nici o zgarietura
macke ce face , e bine? vad ca nu-i grav pe partea soferului...sper sa fie bine.
|
Nu are nici pe dreacu isi aduna buza de la bara , cel di dreapta a avut piciorul rupt
|
cine cum a fost de vina ?
|
Pfoai mama cum arata, te ia cu furnicaturi pe sira spinarii, nu alta. Noroc cu zile au avut pasagerii...se putea mai rau! Veniti cu ceva detalii...care, cum, de ce?
|
Quote:
parca-l vad ca o repara, asta o sa imbatraneasca cu cotoarba aia de urs |
Quote:
|
Din fericire nu s a lasat cu urmari grave pentru un asa accident , dar totusi , sa mergi cu viteza aia pe un bulevard care are foarte multe treceri de pietoni...
|
Steteam in pat pe la 6 dim si ma uitam la A1 la stiri .... vad asa cu coada ochiului un urs verde cu Borbet A distrus la genericul stirilor... am sarit din pat si evident ca am stat un sfert de ora lipit de televizor sa vad daca mi se confirma banuiala ...
Bine ca e toata lumea OK ... in final pana si iesirea din scena a masinii o sa ramana cu in iz de legenda ;) |
Bine ca nu e el grav!
Masina... isi face alta! M-am plimbat cu el pana sa-mi cumpar si eu urs turbo si vedeam ba trotuarul ala ba trotuarul celalalt! Un pilot excelent! Insanatosire grabnica man! |
pacat de masina, noroc ca nu a patit nimic macke!!!
insanatosire grabnica iti dorim!!!!!!!!!! |
E cam departe de benzinarie totusi , mai degraba cucoana a iesit de pe strada care da in poligon la ilioara .
http://www.antena1.ro/news/social/vi...ra-120065.html |
Am auzit la cineva acum ca nu a patit nimic MTJ-ul... nu cum zicea cineva mai sus ca are piciorul rupt.
Si la Antena 1 vad ca scrie ca de fapt cel din dreapta si-a rupt piciorul si nu MTJ. |
Omu a postat ca cel din dreapta sia rupt piciorul.
Fieru e fier bine ca e toata lumea ok. |
Daca nu stiti cum a fost, nu mai aruncati cu vorbe aiurea doar ca sa va aflati in treaba. N-a fost nici o femeie la volan, de unde ati scos aberatia asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning