![]() |
Vand Samsung S5600v
-culoare: negru
- functional 100% - nu mai are folia pe ecran, dar nu prezinta decat cateva zgarieturi foarte fine (nu sunt adanci, nu se vad decat cand tii ecranul in lumina) - e codat pe vodafone, si prezinta logo-ul vodafone - a fost cumparat de nou, anul trecut in octombrie - au fost vorbite 26ore cu el....(deci chiar nu prea l-am folosit) - bateria tine pe stand-by vreo 4zile, vorbit habar n-am.... - prezinta ceva zgarieturi pe spate, si urme de la cazaturi pe la colturi (da, l-am scapat pe jos de 2ori) - nota 8/10 la aspect pret: 300ron, expediez prin curierat, plata ramburs. Sau, predare personala in zona Timisoara-Arad-Oradea. contact: mesaj privat sau mail la [email protected] Nu dau nr de tel, pt ca degeaba sunati. Nu am cand sa raspund la telefon in timp util. - in caz ca nu ii place telefonul cumparatorului, se poate expedia inapoi. Va asigur ca e asa cum l-am descris. Poze degeaba ii fac, ca e negru telefonul, si nu se vede cine stie ce. |
Re: Vand Samsung S5600v
1 Attachment(s)
Attachment 1659277
- are camera de 3,2mega - are blitz - are senzor gravitational (se intorc imaginile in functie de cum tii telefonul) - recunoaste scrisul de mana (deblocare tastatura prin scrierea unei litere pe ecran) Telefonul vine cu un cablu de date, cd, casti, si cred ca si cutia originala (90% sunt sigur ca o mai am) nu vrea nimeni??? |
nu e interesat nimeni?:)
platesc eu curieratul, daca primesc banii inainte pe card |
valabil....
280ron..... |
valabil...
|
nimeni interesat????
|