![]() |
Evenimente Auto - showuri, concursuri, etc
Fiindca nu am vazut asa ceva pe sectiunea Mures, am zis ca nu ar strica sa avem informatii de acest tip intr-un singur loc.
Si primul ar fi: GTT Drift Series a 5-a etapa a Campionatului National de Drift Merge cineva? |
Re: Evenimente Auto - showuri, concursuri, etc
Quote:
ps:la mine nu merge linkul! |
Re: Evenimente Auto - showuri, concursuri, etc
Marius pune din nou link si vezi sa fie corect pentru ca nu merge :(
|
Jos cenzura
1 Attachment(s)
acuma am observat, linkul nu merge pentru ca e cenzurat din cate am vazut :???: wtf, nu inteleg de ce
Sambata si Duminica in Poiana Brasov Clubul sportiv GTT Racing impreuna cu Federatia Romana de Drift si cu sprijinul King of Europe organizeaza GTT Drift Series a 5-a etapa a Campionatului National de Drift. GTT Drift Series DATA DESFĂŞURĂRII: 18-19 septembrie 2010 LOCAŢIE: Poiana Braşov, Parcarea mare TRAFIC VIZITATORI: interval 10.000-15.000 persoane/zi “GTT Drift Series” se bucură de sprijinul “King of Europe” pentru Etapa cu numărul 5, care vine să confi rme dorinţa şi entuziasmul sportivilor dar şi a spectatorilor pentru drift, un sport nou în România, dar plin de spectaculozitate . HIGHLIGHTS: Peste 25 de piloţi români la start Cele mai impresionante masini de drift din Romania Drift Taxi -fanii au ocazia de atrăi senzaţiile dintr-o maşină de drift Miss Drift Tombola cu premii speciale MC: Dan Ghiţă & Claudiu Ciobanu After Drift Party Concert “Conexiuni” Spectacol de lumină Şi laser PROGRAM: Sâmbata 18 septembrie 08:00 - 11:00 Brifing + antrenamente libere 11:30 - 13:30 Taxi Drift 14:00 - 16:00 Calificari 16:00 - 18:00 Miss Drift 18:00 - 18:30 Afisarea rezultatelor 19:00 - 21:00 Antrenamente libere 22:00 - After Drift Party - Concert Conexiuni + spectacol lumini si laser Duminica 19 septembrie 08:00 - 11:00 Brifing + antrenamente libere 11:30 - 13:30 Taxi Drift 14:30 - 17:00 Concurs Gtt Drift Series 18:00 - 18:30 Premiere Miss Drift 18:30 - 19:00 Premiere Gtt Drift Series 19:00 - After Drift Party - Concert Conexiuni + spectacol lumini si laser Detalii pe site-ul Federatiei Romane de Drift |
Intalnirea Nationala ClubAudi
9 Attachment(s)
In weekendul care tocmai a trecut [8-10 oct] a avut loc Intalnirea Nationala a audistilor, la Danes si Sighisoara. Aproape 40 de masini, dar cu cei care nu au fost cazati peste noapte am trecut de cifra asta. A fost superb din toate punctele de vedere... dar sa vorbeasca pozele.
|
VW si alte clasice
10 Attachment(s)
VW clasice, aircooled in special
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning