![]() |
vand piese VW
salutare mai am pe acasa cateva piese care poate ajuta pe cineva de aici:
pt golf 2 : electromotor in stare impecabila,nu stiu exact motorizarea daca vreti o sa va dau codul de pe el. pt golf 3 tamburi spate cu fuzete complete(saboti noi) masca fata cu semn bord fara turometru cabluri frana de mana pt tamburi far stanga modelul cu 2 becuri motoras stergator spate (tot ansamblul) maneta stergatoare si alte piese care nu mi le mai amintesc acum. caseta de directie cu tot cu bielete in stare perfecta. preturile sunt mai mici decat orice gasiti pe piata(net). |
Re: vand piese VW
Quote:
-macarale manuale geamuri golf 3 2 usi -bord audi 80 (ceasuri) -volan golf model 2 spite -bord opel kadett fara turometru -volan opel kadett in 2 spite gen cielo -far stanga renault kangoo -bara fata renault kangoo .........etc |
la ce pret e masca fara semn d mk3? si ce culoare e:?
|
nu mai e masca fara semn.s-a dat era 40 lei.imi pare rau.upp
|
cat costa macaraua stanga de golf 3?
|
emblema gti originala pt masca fata golf 3.se monteaza cu doua capse(picioruse)
pret 50 lei |
SALUT MAI AI INSTALATIA DE 2000 16 V PE CARE TI AM TRIMISO MA INTREBAT UN BAIAT????
|
Quote:
|
Quote:
|
ce doresti la schimb pt instalatia electrica d 2000 16v!!!!!
|
depinde ce ai .mie imi mai treebuie conducta de la pompa de sub masina (presiune) pana in injectie mecanica aia cu olendere,instalatia electrica de unde vine ea pana la pompa si cam atat ,daca mai ai ceva interesant spune-mi.daca nu pe bani.
|
se rezolva aia este,lasa si tu nr de telefon sa te sun!!!!!!!!ca nul mai am!!!!
|
0765647258 asta e nr meu.
|
upp sus cu piesele k-s ieftine
|
sus ................
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning