![]() |
Geometrie computerizata
Salutare,
Am schimbat de curand bascule, capete de bara, pivoti si bielete de directie si mecanicul mi-a recomandat sa fac geometria neaparat. Am googalit un pic insa nu am gasit nimic concret. Ma puteti ajuta cu o recomandare in Bucuresti, vreau ceva sa iasa bine, chiar daca e un pic mai scump. Merci |
Re: Geometrie computerizata
|
Quote:
pentru solenza costa 80 de lei, urmeaza sa o fac maine si o sa va spun cum a fost. oricum baietii par profi, era curat pe acolo, echipamente ingrijite |
sunt foarte ok.
|
Am fost acolo si a iesit peste asteptari. Mi-a facut baiatul geometria aproape perfect. Aveam un amortizor mai sus, iar rotile erau inclinate spre interior. Problem solved. 80 de lei la casierie si 10 lei la baiatu' ca a facut treaba buna.
Recomand autosoft. |
Auto soft sunt praf la geometrie. Am fost joia trecuta, am plecat cu volanul statea spre stanga, azi sambata sta spre dreapta, si cand mi-au dat banii inapoi au zis k l-au pus ca atunci cand am venit, dar sta mai mult spre stanga acum. SUNT VARZA RAU LA GEOMETRIE, habar nu au sa foloseasca aparatura aia. Nu recomand AUTO SOFT !!!
|
Lasa ma omule isi fac deja cativa le iese totul bine sta volanul drept tie nu ca tu esti mai presus ca toti.Deci la colegul de sus ia iesit bine la solenza si tie nu iti iese si nu cred ca are cum sa stea sprea dreapta sau stanga pentru ca ei iti blocheaza volanul cu dispozitiv si asa ca ala nu misca dute pe drum drept si vezi nu hartoape.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning