![]() |
Despre tico
Salutare...am si eu un tico sl sau sx e ala fara eleron din fabrica...
si vreau si eu sa stiu daca e pe injectie sau pe carburator...e fabricatie 98 si .... inca o intrebare consum 5.2% e mult? i-am facut plinul, am facut 30 km in afara si 70 in oras dar nu in ordinea spusa aici... am facut mai intai vreo 35-40 in oras apoi 30 in afara si apoi pana la 100 in oras ... si am mai pus benzina 5.2 litri si era se vedea foarte clar de afara... adica era pe canalul ala stiti voi care :) nush sa explic exact. Astept niste raspunsuri ... merci mult! |
Re: Despre tico
consumul e bun , iar tu ai carburator
|
da, asa e, cele pe injectie s-au fabricat doar in 2001, din cate stiu eu
oricum, sa nu-ti para rau, pe injectie e mai lenes si cred ca si consuma mai mult (a se vedea matiz) consumul realizat de tine este bun, cam pe-acolo ma invarteam si eu inainte sa schimb jantele |
aham ...va multumesc mult... si inca o intrebare :D ...
e greu de scos radio original ? pt. ca vreau sa-mi pun un mp3 ... si nush daca e greu de scos ala ... |
nu a existat injectie la tico... ever... prin 2001 s-au facut carburatie cu sonda lambda si cu benzen fpb si erau euro 2 vs alea dinainte care erau prietenii naturii adica non-euro...
|
aoleu ai dreptate tico rs, mi-a mai zis cineva :oops: si io o tot tineam cu injectia :lol:
nu e greu de scos radioul original, multi au facut asta ps: daca-l scoti, sa-mi zici si mie un pret |
te intereseaza sa-l cumperi ?!
s-ar putea sa-l scot ... sa vad ce masina imi ramane mie ... sper sa-mi ramana tico .. |
inca nu stiu daca-mi trebuie, ca eu as vrea sa vand tico, si daca-l vand evident ca nu-l dau cu dvd :shock:
numai sa stiu un pret, poate ne synkronizam;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning