![]() |
BMW E36 316i ///M-look
6 Attachment(s)
Exterior:
-Bara fata/spate M cu difuzoare negre + proiectoare de ceata -Praguri Laterale Luxury edition in culoarea masinii -Capota modificata Bad Boy Look + E46 style (capota+masca dintr-o bucata) -Faruri cu Angel eyes -Stopuri Dectane pe fond negru cu Leduri (dubla intensitate) -Jante de tabla + Capace originale/Cauciucuri de iarna stare ff buna Interior: -Interior M-semi piele/scaune cu 4 directii de reglare -Fete de usi piele cu Airbag SRS -Cotiera de piele -Computer de bord OBC mare (18butoane) -Radio-cass Blaupunkt (4 boxe fata stock stare impecabila + Cabluri trase de la baterie si pana in spate pentru tub de bass) -Trapa electrica cu 2 pozitii. ___________________________ Pret:2000 // Accept variante cu masini mici sau e36 Coupe/sedan 18is |
Re: Bmw e36 316i//M-look
3 Attachment(s)
Inca cateva poze.
|
ce an e? care e ult pret?
|
05/94 fa-mi o oferta.stima
|
lasa, te rog, date de contact;
|
|
Re: BMW E36 316i ///M-look
1 Attachment(s)
Pret nou :1900 sau schimburi cu e36 sedan sau 18is coupe inamtriculate + diferenta dupa caz pana in (500euro).
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...metalizat.html te intereseaza ?????
|
Sal. ai putea sa imi spui ce bube are masina ?( cum e articulatia, rugina etc).
Ultimu pret la cash? |
Pe masina nu bate absolut nimic dpdv mecanic,rugina,foarte putin in zona pragului din dreapta minor oricum,singurul lucru care a inceput sa bata dupa 2 luni de romania sunt fetele de la usi la care le voi schimba clemele cu unele mai bune.stima
|
UPP! Accept schimburi cu corsa inmatriculata sau e36 sedan inmatriculat +/- eventuale diferente pana in 200-300 E din partea mea .Astept oferte.
|
UP!1900 sau variante inscrise Sedan +dif de la mine
|
Salut, iti pot oferi la schimb un VW Vento Inmatriculat uitate la Thread urile mele.
De unde esti ? Si cat este taxa ? |
Se poate inchide!Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning