![]() |
E46 - 318i CaZ
9 Attachment(s)
De astazi sunt fericitu posesor al unu e46 din 1999 318i .. nu prea sunt in stare sa dau acum multe detalii dar promit ca o sa va scriu maine mai multe .. sunt frant de obosit .. o sa va postez cateva poze..
Echipament aditional: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, climatronic, tapiserie piele, jante aliaj, sistem navigatie, trapa, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, xenon, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, senzori parcare, suspensie reglabila, parbriz incalzit |
Re: E46 318i CaZ
Pai parca ziceai ca vrei E39,sau te-or bagat in boala Caius si ADF?
Felicitari pt. achizitie si spor la modificat. |
Quote:
|
auleu Cazulee !..ai dat lovitura :D...felicitari pt masina ! ce interior are :shock: mamamama ...ai grija de ea! si vezi sa nu te apuce dorul de passat !:))
|
Felicitări pentru achiziţie !!!! :D Ştii că te aştept la un foto :)))))) ! Frumoasă jucăria :D
|
Quote:
|
cred k scotzi ceva frumos din ea :D merita... succes cu proiectu :lol:
|
Quote:
|
Re: E46 - 318i CaZ
Ai intrat cu baietii pe fir =)))))))))))))
felicitari pentru achizitie :D:D:D |
Frumoasa masina... Sa o stapanesti sanatos ... Pui jantele de pe pasat ? ar da bine...
|
Mareane ti am zis ca ma alatur baietilor cu Bimmer :twisted:
jantele alea nu le aveam pe passat era doar o poza de pe net .. eu azi am ajuns in italia .. in decembrie o sa inmatriculez masina si o sa i aduc rapid cateva mici modificari in rest .. doamne ajuta va salut pe toti. |
nu mai zice nimeni nmk .. azi am venit in tara :lol: hehe
maine daca e frumos va fac niste poze mai clare |
Lasă că îţi fac eu :)) , tu fă-ţi timp :D
|
Foarte frumoasa masinuta,cati mai multi km fara incidente....Am si eu o intrebare daca nu te superi...imi poti spune si un consum prin Bucuresti?..aproximativ..mersi anticipat
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning