![]() |
BMW M6 Top Speed in Romania
Astazi in timp ce vizionam pe "iutub" niste filmulete am dat peste acest video, si m-am gandit sa va arat si voua.
https://www.youtube.com/watch?v=Hfemx...eature=related |
Re: BMW M6 Top Speed in Romania
bravo shumahare :)) ... dar e cam un mister cu au reusit sa atinga 330 pe mizeria aia de autostrada...
|
Au mersi "ei"(baietii astia de bani gata) si pe E85 cu 300, dar pe autostrada.(https://www.youtube.com/watch?v=4yXFBOIqOLI)uite si video.Maniaci :twisted:
|
pfai... ce ne-am prost ... cand in primul video cu M6 am auzit "Orlando" nu mi-a mai trebuit nimic altceva , si in al doilea video cand am vazut camasutza broznatului ... m-am lamurit si acolo .
LE: Drum bun baietilor din videourile astea ... IN PRIMUL COPAC cu viteza de peste 200 KMH ! |
Au vrut sa fie smecheri de au mers cu viteza de 330 km/h?
|
Romanii au o vorba : "Prostu' nu e prost destul, pana nu e si fudul!". Trage-ti voi concluzia de aici. ;)
|
ce nenorocitiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !#@!*$@&*$&@#$*!#!!
OMFG !!! INCREDIBIL !!!!!!!!!!!!! $@(*$@*%(&@($&@($@$(.)@$ etc. trebuia sa se duca in germania pe autobanda fara restrictie sa faca chestia asta vorbiti de parca at fi intrat cu masina la 330 km/h intr`un grup de prescolari,le mai faceti si urari de bine(aici se vedei nivelul vostru) mai lasati dracu aroganta asta,parca voi nu o calcati in blana cand puteti/aveti chef,singura diferenta intre voi si ei,e ca masinile lor pot mult mai mult decat ale voastre probabil ca daca ati avea un M6 nu ati depasi 130 km/h pe autostrada,soferi model,conduita exemplara,maxim de basini si accese de grandomanie va pupa jane,sfintilor |
Si totusi, cum v-ati dat seama ca se petrece la noi toata povestea? Nu imi amintesc sa fi vazut pe A1/A2 stalpi reflectorizanti pe partea stanga...
|
Quote:
Chiar nu înţeleg de ce a fost deschis acest thread?!... Să ne arăţi un idiot care s-a filmat când prindea şi el 300 de km cu al său BMW. Un meltean, scăpat la maşină strâină. BTW, o mai trăi? Că ăştia au viaţă scurtă şi nu mor niciodată acasă! |
Quote:
|
Din ce stiu e de varsta ta asa ca nu vorbi prostii :) Are 17-18 ani si el.
Si totusi, cred ca are mai multa minte ca tine... |
Voi nici nu stiti ce vreti , acu ca daca unu nu prinde peste 200 e prost si nu ii duce masina , acu daca prinde peste 200 si ii duce masina e idiot.
Habar nu aveti ce vreti! |
Quote:
|
Quote:
|
Ok, drumul e liber, fara masini, nu e nici un om, dar oricand poate sa iti sara un animal in fata pe care il vezi tarziu si tragi tare de volan si la 330 la ora e cam greu sa controlezi masina, si tot acolo ajungi. Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:40. |
- Copyright 2026 4Tuning