Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Ce e corect sau nu ?? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/208289-corect.html)

BeXXoN 10-09-10 15:13

Ce e corect sau nu ??

Am avut folie putin mai inchisa decat legala pe fataun an am unblat cu ea fara evenimente , acum 2 zile sa intamplat si minunea sa ma opreasca un politai in trafic ! Citez ce imi zice desteptul STITI PENTRU CE VA- AM OPRIT ! NU? la care eu cu o voce mai jos nu domnule .
Evident ma asteptam pentru folie :)) Se uita politaiul la etichete imi explica si mie vezi aici ai aici nu in acte la fel De CE AI FOLII NEOMOLOGATE PE FATA? am incercat sa ma scuz sa ii explic ca o dau jos etc etc la care politaiul nimic iti iau talonul si amnda 5 mil 400 ! La am lasat sa scrie amenda la care am inceput cu reprosuri DA DOMNULE DAR COLEGI DUMITALE AU MAI NEAGRA CA MINE FOLIA PE FATA DAR INTRE VOI NU VA AMENDATI! :)) si pot sa spun ca nu ma astept la raspunsul politaiului: DA DOMNULE ROBERT HAIDETI SA NU NE MAI UITAM IN GRADINA ALTUIA ! :)) intre timp ce imi completa amenda cel putin 2 de la rutiere au trecut pe acolo cu folile bezna pe fata si doar se salutau intre ei!! La care e doar injuram altceva ce drac sa faci te sfideaza pe fata si nu ai ce sa le faci !Ei ne vorbesc noua despre CORECTITUDINE si uitate la EI ASTA E DACA VREM FOLI NEGRE PE FATA SI VREM SA FIM IN REGULA TREBUIE SA NE FACEM CURCANI LA RUTIERA!!! :)) DACA AI PATIT CEVA DE GENUL LASA O PARERE !

Kedy 10-09-10 15:35

Re: Ce e corect sau nu ??

Quote:

Originally Posted by BeXXoN (Post 3648867)
Am avut folie putin mai inchisa decat legala pe fataun an am unblat cu ea fara evenimente , acum 2 zile sa intamplat si minunea sa ma opreasca un politai in trafic ! Citez ce imi zice desteptul STITI PENTRU CE VA- AM OPRIT ! NU? la care eu cu o voce mai jos nu domnule .
Evident ma asteptam pentru folie :)) Se uita politaiul la etichete imi explica si mie vezi aici ai aici nu in acte la fel De CE AI FOLII NEOMOLOGATE PE FATA? am incercat sa ma scuz sa ii explic ca o dau jos etc etc la care politaiul nimic iti iau talonul si amnda 5 mil 400 ! La am lasat sa scrie amenda la care am inceput cu reprosuri DA DOMNULE DAR COLEGI DUMITALE AU MAI NEAGRA CA MINE FOLIA PE FATA DAR INTRE VOI NU VA AMENDATI! :)) si pot sa spun ca nu ma astept la raspunsul politaiului: DA DOMNULE ROBERT HAIDETI SA NU NE MAI UITAM IN GRADINA ALTUIA ! :)) intre timp ce imi completa amenda cel putin 2 de la rutiere au trecut pe acolo cu folile bezna pe fata si doar se salutau intre ei!! La care e doar injuram altceva ce drac sa faci te sfideaza pe fata si nu ai ce sa le faci !Ei ne vorbesc noua despre CORECTITUDINE si uitate la EI ASTA E DACA VREM FOLI NEGRE PE FATA SI VREM SA FIM IN REGULA TREBUIE SA NE FACEM CURCANI LA RUTIERA!!! :)) DACA AI PATIT CEVA DE GENUL LASA O PARERE !

Nu plati amenda atat mai poti face

BeXXoN 10-09-10 16:03

Ce e corect sau nu ??

Nu am so platesc acum in nici un caz nu dispun de bani ! Problema ar fi alta NE SFIDEAZA PE FATA EI POT SI NOI NU ! Regiumul acesta special ma inerveaza cel mai mult !!!! Incalca orice regula in trafic de la trecut pe rosu , viteza mare in oras pana la violentza in trafic !! Si din cate oberv devine tot mai evident aceasta treaba !

blackjack 10-09-10 17:33

Nasol ... astia is bulangii ma , pentru orice prostie te agatza sa bage de vina ... imi pare rau de tine ... sa`ti recuperezi numa talonu ca amenda nici eu n`as plati`o .

sandor406 10-09-10 17:56

Quote:

Originally Posted by BeXXoN (Post 3648867)

au avut aparat de acela cu care masoara cat la % ai fumuriu geamurile din fata? sau dupa ce te-or amendat?ca asa or vazut ei? asa stiu, ca poti sa faci contestatie, si poate te scoti!;)salut!

BeXXoN 10-09-10 18:52

Ce e corect sau nu ??

Neahh.. nici un aparat au vazut baietiii ca nu am etichete de omologare pe geamurile din fata ! :)

BeXXoN 10-09-10 18:55

Ce e corect sau nu ??

Ar trebui sa le face poze la fiecare masina personala a curcanilor astia !!! si sa facem un filmuletz montat ! Sa vedem Superiorii lor ce parere au depsre treaba asta ! Ori respectam toti legea ori nu o respectam deloc ! Si tocmai frate de la un politai de la rutiera ei sant expertii in ale legii rutiere :)) are trebuie sa stie prea bine ca nu au voie cu folie neagra pe geamurile din fata :)) Cacat!!!!

cangri 10-09-10 19:08

sau schimba folia cu una legala la care nu trebuie acte si ii dai in judecata;)
pe motiv ca nu a vazut politaiul bine si ca a fost judicios;)

JAF 10-09-10 20:16

asta e o problema destul de grava,mai nou cei care au legea in mana o incalca..si vesnic problema ''sa nu ne uitam in curtea celuilalt''.k no,se simt cu musca pe caciula...sunt foarte smecheri toti,chiar si pampuleacii aia comunitari care nu stiu sigur daca au macar liceul terminat.....o singura rezolvare cand esti oprit,domnule politist,imi cer scuze nu am actele la mine...si gata..

RIcKO 10-09-10 20:54

nu vreau sa va descurajez dar daca gaborii isi declara masina personala in interes de serviciu au voie sa aiba folii si pe fata

ondin 10-09-10 20:59

Contesta intai amenda in termen de 15 zile la Judecatoria Deva. Nu te costa nimic, ai si tu un pix si o foaie de hartie. Vezi care sunt acele masini de police cu folie neagra rau si pe fata, era prin Deva parca un logan alb cu numere de MAI, fa niste poze, noteaza niste numere de inmatriculare. Instanta sigur iti va diminua amenda, ori chiar o va inlocui atunci cu un avertisment, doar esti la prima abatere, zici ca nu ai stiut nici tu ca nu este nevoie, ai vazut pe masinile celor de la police si ai crezut ca este voie, bla bla
Ceri si talonul inapoi la instanta pe motiv ca esti student/bugetar/fara venituri ilegale si faci naveta cu masina, ai familie numeroasa si bunicii bolnavi la spital, mergi zilnic la ei cu mancare si medicamente.
Use your imagination to the sky and back.
Nervii nu te ajuta la nimic in astfel de situatii.
Bafta maxima.

ondin 10-09-10 20:59

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3649518)
nu vreau sa va descurajez dar daca gaborii isi declara masina personala in interes de serviciu au voie sa aiba folii si pe fata

Asta unde ati mai gasit-o?
:)

BeXXoN 10-09-10 22:18

Ce e corect sau nu ??

Da inainte da se putea si politia avea voie pe loganuri dar acum sa dat o lege prin care se interzice chiar si politailor sa detina folie care reduce vizibilitatea adica mai neagra pe fata !!

BeXXoN 10-09-10 22:20

Ce e corect sau nu ??

bine nu stiu daca e lege dar e ceva prevedere si stiu sigur ca nu au voie. pai cate daci loganuri de politie mai vezi cu folie neagra pe fata ? eu nu am mai vazut nicunul.

sandor406 11-09-10 10:45

Quote:

Originally Posted by BeXXoN (Post 3649705)
bine nu stiu daca e lege dar e ceva prevedere si stiu sigur ca nu au voie. pai cate daci loganuri de politie mai vezi cu folie neagra pe fata ? eu nu am mai vazut nicunul.

parca am vazut si un mcv cu radar nou, cu folie neagra pe toate geamurile! si mai sunt si mcv-urile de la jandarmerie cred ca, alea albatsre, si alea sunt full negre!;)

All times are GMT +2. The time now is 20:40.

- Copyright 2025 4Tuning