![]() |
trist chiar ff trist
5 Attachment(s)
ca si cum nu erea de ajuns toate probleme sa mai gasit un meserias las pozele sa vb
|
Re: trist chiar ff trist
asa acuma sa va spun cu a stat treaba .....am venit si eu pana aks in jurul orei 22 sa iau un cd si am zis ca plec in 10 min si nu avea rost sa duc masina in spatele blocului...si am lasat-o in fatza .......si sa gasit un meserias care binetels ca sa tirat sa imi tuneze un pic masina sincer sa fiu eu unu chiar nu am cuvine .......asta e norocul meu sa am parte numai de suparari.....poate o sa o vedeti asta seara live nu promit nimik e in fuctie de cum ma simt ca si cum un ghinion nu vine singur azi cred ca am facut si insolatie imi e rau de nu mai pot ....foame nu mai zic si nu pot manca nimik...bafta all si sper sa nu ajungeti niciodata in locul meu.......va pup pe toti
|
Fratioru meu...cum ti-am mai spus...cuvintele sunt de prisos...degeaba iti spunem noi k ala e fost in cretin...k trebuia sa faci si sa dregi k asa si pe dincolo...faptele sunt fapte...vorbesc de la sine...important e k ai casco si sa ti-o faca cat mai repede...noroc k sunt 95% doar usile...psihic sa treci cat mai repede peste si sa te gandesti k putea fi mult mai rau...sunt fiare...se indreapta...necazurile trec bucuriile raman...noi iti suntem alaturi...Sa ne vedem cat mai curand pe strazi! Te pupa fratele tau!
|
...nu pot sa spun cat de rau imi pare...ce urat sa patesti asa ceva. Si bulangiul ala putea si el sa stea sau sa iti dea asigurarea sau ceva... Ce oameni ma :(
|
Casco? macar
|
man stai linistit ca si eu am patit-o la usa dreapta fatza... am luat un stalp noaptea exact in fata blocului unde o parcam mereu... un dobitoc de vecin bagase el o bara de fier pe langa masini ca sa isi marcheze locul....... plm am mers la sectia 21 si acolo am stat vreo 12 ore si dupa aia am stat o saptamana cu ea in service ca nu venise confirmarea de la asigurare...... deci stai linistit ca o sa se rez.... iti tre doar rabdare.....
keep your head up !!! |
trist diesel power is sad :( :( :( :( :( :( :( imi pare foarte rau sper sa iti revi si tu si masinutza dute la politie si declara accidentul si in decursul de o luna maxim masinutza ta va fi ca noua :D
|
Frate.....imi pare rau si mie ....cam acelasi lucru am patit si eu acum un an in plazza....sper sa revi can mai rpede printre noi...o sa iti ducem lipsa:Pmai ales eu ...:Dnu mai are cine sa ma sicaneze!!!!multa bafta!!!!!!
|
se poate spune ghinion :(
|
WOW! Naspa rau! Frate chiar ca ai avut ghinion! dc ai casco vb lu dvd-ul o sa o faci ca noua! incearca sa iti revii! sincer chiar iti vom simtii lipsa!
|
sa imi zici si mie unde stai in drumul taberei sa nu cumva sa las masina pe acolo pe la meseriasi tai:D
si sa nu spun k eu am gasito lovita in parcare la rar,ce vrei mai mult d atat?:D |
Quote:
|
Vizavi de Cismigiu mi s-a semnat unul cu creta pe masina. asa ca no comment cu referire la zona chiar n-are importanzta oemni si oameni sunt peste tot
|
ba maioneza, imi pare sincer rau...... de lucrul asta imi este groaza, sincer nu stiu ce as face daca mi-ar trage unul o cheie pe capota sau in orice alt loc de pe masina..... este lucrul de care imi este cel mai frica, de invidia altora....
sper sa o faci cat mai repede si sa facem un desen frumos pe capota ta..... bafta si vb maine la meeting.....;) |
Mah ce urat :( cel mai probabil un ratat beat sau o ***** proasta ... oricum ai casco , o sa dureze ceva dar e tabla si se indreapta ... chiar nashpa faza :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning