![]() |
Probleme faruri golf3
SaLL cn ma poate ajuta si pe mn cu niste sfaturi mi sa stricat oglinda in faruri.... si am zis sa incerc un spray nichel ....zicea lumea ca e bun de dat in far ca se face oglinda dar de unde am dat si sa facut mat in concluzie mie numi bat farurile deloc(merg pe faza lunga si nu deranjez) din aceasta cauza doresc daca cnv stie si poate sami zica cum sa fac sa aduc stralucirea in faruri :D sau sami dea alt sfat inafara de acela sa schimb farurile ms
|
Re: Probleme faruri golf3
pai odata distrusa oglinda nu prea mai ai ce sa faci decat sa schimbi farurile, sau poti sa cumperi doua lupe h1 si le montezi in faruri
|
Quote:
|
m io doua faruri noi la pret de unu https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post3646817
|
Quote:
|
RE Nu-mi da si mie nimeni alt sfat inafara de acela sa schimb FARURILE ??? CEVA mai putin costisitor decat o pereche de faruri ?? Multumesc ...
|
incearca cu niste staniol sa pui pe oglinda poate functioneaza :))
atata timp cat ai stricat oglinda nu mai ai ce sa`i faci x schimbi farurile x pui lupe in rest nimic altceva |
Iti dau eu doua faruri in stare buna, la pret de super criza, 100 ron amandoua. mai ieftin nici in china nu gasesti. sunt in stare foarte buna, io le am de rezerva, dar sper sa nu mai am nevoie de ele! tel 0742.332.222
|
Adytzy: mS frum de sfat dar nu cred ca ar merge cu asa cnv tinand cont ca becul se inchinge staniolul se inegreste autoamat....
Sechel:ms pentru oferta dar am schimbat masina .... asa ca numai am nevoie saLL |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning