![]() |
Vand 1/24
9 Attachment(s)
Vand Porsche: CAYENNE CARARAMA(lumini mocheta)+Cayenne welly(mocheta)+carrera GT+GT3RS =110 lei transport inclus.
Lamborghini: Gallardo Suppergellera Bburago+Murcielago Burago italy-70 Lei transport inclus Hummer: H3t+H2=60 lei transport inclus. Toyota land cruiser prado-cararama- 48 lei transport inclus Buick Randevous+infinity fx45-60 transport inclus Honda S2000+Nissan 350Z=60 transport inclus Range Rover Vogue+ range rover+Land Rover freelander+defender=120 lei transport inclus. 6 bucati dodge viper =250 lei transport inclus. Nu vand la bucata decat foarte scump. Nu am mai gasit poze la toate machetele,dar pot fii vazute la "Machetele mele". |
Re: Vand 1/24
Poti pune o poza cu:
Quote:
Mersi! Numai bine! |
Ai spus ca nu vinzi la bucata decat foarte scump...zi-mi totusi un pret cu transport inclus pentru Range Rover-ul Welly te rog, multumesc.
|
Poza cu S2000 si 350Z diseara cand ajung acasa.
@ bmw- masina este neagra acum si are o mica buba la stalpul dreapta spate s'a rupt cand am demontat-o...50 transport inclus. |
poti pune mai multe poze cu land cruiser?
thanks |
te'as ruga sa cauti si tu in "Machetele mele gabitzUU" deoarece eu nu mai am poze cu machetele,pe astea le-am bagat la vanzare pt ca sunt singurele care le mai am cu poze...
|
Sorry, dar zic pas. La pretul asta as fi preferat sa fie in stare buna si fara modificari. Spor la vanzare.
|
Nici o problema,stiu ca este scumpa pt cum este ea si mai stiu ca nici nu o sa le dau pe pachete cum le-am pus eu in vanzare,dar nici nu imi convine sa "desfac" perechile pentru aceeasi bani,vreau sa inteleg ceva de ei...Doar incerc sa le vand nu tin neaparat.
L.E- Era sa uit,machetele se pot schimba si cu anumite scule pentru pescuit. |
UP. Toate valabile mai putin S2000 si 350Z .te contactez diseara sergiu.
Accept schimburi cu mulinete,bete,minciog.etc.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning