Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz SV 07 CAG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/207810-matiz-sv-07-cag.html)

danutzcag 07-09-10 20:24

Matiz SV 07 CAG

4 Attachment(s)
Am revenit cu un alt topic...Am vopsit barele,oglinzile,manerele de la usi in culoarea masinii.Urmeaza niste proiectoare,am echilibrat rotile.....jantele nu le-am pus ca de la 80 incolo incepea sa vibreze masina...probabil sunt strambe si nici din echilibrare nu am reusit sa rezolv nimic......cateva poze

danutzcag 08-09-10 16:35

Re: Matiz SV 07 CAG

astazi masina a primit un set de proiectoare...nu sunt originale

Robert_MNW 08-09-10 21:05

Cateva sfaturi...tii sau nu cont e problema ta!
1. numarul la loc
2. sterge triplele...
3. sterge sau vopseste iar negru aparatorile de noroi...
4. niste capace sau vopseste jantele de tabla negru cu buza gri, da bine la Matiz...
5. vopseste cu negru grila din bara

Daca faci cateva din ce ti-am zis eu...parerea mea e ca esti pe drumul cel bun! Numa' bine!

danutzcag 08-09-10 21:16

la jante deocamdata nu fac nimic sa vad ce rezolv cu celelalte...cu triplele m-am jucat eu putin...dar o sa le sterg..... si restul o sa se rezolve maine

pustiu_FUG 08-09-10 21:17

Vin si eu:D
1. Daca proiectoarele sunt poloneze incearca sa le pui in fata "aparatoarea" celor originale
2. Triplele back cum era
3. Semnalele fata fale ori negre ori cum erau, acum arata nustiu "obosite" asa..
4. Capace:-? dar nustiu ceva care sa se potriveasca ( mie unu nu imi plac decat 2 modele)
5. Vopseste grila de la bara si pune plasa fina sau taie grila ...
6. Scoate stema de la capota, parca arata mai bine fara:lol:

In rest, bafta!!!

aaa si folie:lol:

danutzcag 08-09-10 21:24

2 Attachment(s)
numarul il la s acolo la presurile si gura de are o sa le fac negre dar nu vreau sa scot sigla...intradevar se vede bine der raman gaurile si nu am chef sa vopsesc capota.....niste poze

andutzu85 09-09-10 10:28

deci...in sfarsit...ai luat-o si tu pe drumul cel bun...arata mult mai bine acuma buburuza fata de ultima data cand am vazut-o...felicitari pt noul topic si sper sa nu se mai ajunga ca pe celalalt..niste sfaturi:
-mie unul imi place cum da cu presurile spate vopsite la culoare
-triplele si cu semnalele ar merge curatate si facute fumurii(da nu exagerat)
-arunca o folie pe geamuri
-taie grila si pune niste plasa neagra in loc
-in locul tau as scoate emblemele de pe capota si portbagaj...
-robert are dreptate asa ca pana faci rost de jante si eu zic ca ar da bine astea cu buza argintie
...in rest...bafta si mai vedem pe parcurs!!!
-ps:ce distanta ai intre prezoane la a ta...poate ti se potrivesc jantele care le aveam eu inainte...!!!

danutzcag 09-09-10 10:34

multumesc andutzu.......4x144.3 este distanta

Express 09-09-10 16:52

Am si eu un matiz :) Un sfat, lasa numarul acolo dar scoate bandoul ala sau ce e pe care statea numarul.

In rest, frumusica, fa ceva si pe la faruri...Si o folie

danutzcag 09-09-10 18:22

5 Attachment(s)
poze cu proiectoarele si cu triplele....

andutzu85 09-09-10 20:06

eee...asa da ...incearca macar in phothoshop cu triplele fumurii...;)
se vede si golful lui edy intr-o poza ieri l-am vazut prin frasin..te rog pune o poza cu el si cu lambooo ca sa nu mor prost..!!!
bafta

danutzcag 09-09-10 20:40

ieri eu eram cu golful

B-99-SAA 10-09-10 08:24

Eu as fi scos tot bandoul de pe bara, inclusiv suportul de numar... dupaia gasesti un loc potrivit sa dea bine, si sa nu se ia cap de creta de tine, si il pui cu banda dublu adeziva :) Are dreptate Andi, ar da bine cu triplele fumurii, dar nu foarte inchis. Spor la treaba in continuare.

danutzcag 10-09-10 10:04

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3647741)
Eu as fi scos tot bandoul de pe bara, inclusiv suportul de numar... dupaia gasesti un loc potrivit sa dea bine, si sa nu se ia cap de creta de tine, si il pui cu banda dublu adeziva :) Are dreptate Andi, ar da bine cu triplele fumurii, dar nu foarte inchis. Spor la treaba in continuare.

multumesc :-) triplele o sa le fac fumurii...

danutzcag 10-09-10 10:12

2 Attachment(s)
am facut un vt cu doua modele....care e mai frumos?:D
scuze de dublu post

All times are GMT +2. The time now is 01:52.

- Copyright 2026 4Tuning