![]() |
[Vand] Accesorii Matiz SE!
Vand fete SE! Stare impecabila! 250 ron.
Consola schimbator + butoane 100 ron. Model SE! Tripla UK style cu rotundul de ceata alb 50 ron. Stare impecabila! Se ofera transport gratuit daca se ia tot pachetul! Contact la telefon 0733075888 Robert. Trimit doar prin curierat cu plata ramburs nu si prin posta!!! PS: Consola si tripla se trimit si prin posta. Poze la cerere. Preturile in principiu nu se negociaza dar omu' e dator sa incerce :) |
Re: Vand accesori Matiz SE!
S-a dat tripla. Mai am decat fetele usi la 230 ron si mai adaug un set de geamuri electrice la 200(consola cu butoane si macarale electrice). 0733075888 Robert
|
2 Attachment(s)
Poze!!!
Nu am vrut sa fie dublu post dar nu ai pot da edit!!!! |
Ce faci Robert o dezmembrezi :(
btw instalatia pentru geamuri as vreao eu, doar ca nu acum ci pe 1,2,3,4 octombrie cam pe atunci:( crezi ca poti sa mi-o rezervi? |
Nu dezmembrez nimic, provin din 'alte resurse' piesele! Ai PM cu geamurile!
|
Se adauga inca un set de fete de usi fara gaura pentru geamuri manuale(dar se poate da gaura). Pret 180 ron!!!
Scade si pretul la setul de g.e. la 160 ron! 0733075888 8-) |
Robert, mi le rezervi doar 2 zile?, defapt chiar una aproape, maine seara iti dau raspunsul sigur?:D, instalatia de geamuri
|
Ok. Rezervat pentru pustiu instalatia de geamuri!;)
|
UP!
-set fete usi SE 150 ron -set geamuri electrice 230 ron -consola butoane geamuri electrice 75 ron -volan model cu air-bag 100 ron La comanda orice piesa din interior( oglinzi cu reglaj interior, parasolare, consola volan, volan modelul cu air-bag, ceas SE...etc) Doar intrebati daca doriti ceva! 0733075888 sau PM! |
Pune te rog o poza cu consola.
|
re: [Vand] Accesorii Matiz SE!
Aduc in continuare!
-fete usi 150 ...cel mai mic pret de pe net!!! Calitate garantata! -volan normal 50 ron -volan airbag 120( volan si cuplaj volan) Contine si airbagul propriu zis!!! -oglinzi reglabile din interior 120 ron -oglinzi normale 80 ron setul! -geamuri electrice 170 ron. Am un singur set! -consola ceasuri 50 ron Nu am poze cu consola dar piesele sunt impecabile! Garantat! |
consola ceasuri?sunt interesat..
|
1 Attachment(s)
Da am! 50 ron plus transport!
-fete usi 150 ... -volan normal 50 ron -volan airbag 120( volan si cuplaj volan) -oglinzi reglabile din interior 120 ron -oglinzi normale 80 ron setul! -geamuri electrice 170 ron. -consola ceasuri 50 ron |
Up! 0733075888
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning