Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Challenge 2 || Hot Rods (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/20772-challenge-2-hot-rods.html)

LKS 20-07-06 11:36

Challenge 2 || Hot Rods

12 Attachment(s)
acum ..challenge`ul cu hot rod`uri ...

Lucrarile sunt in ordine alfabetica ...adik :

Ace Axel
ad1
AK-Zer
cassyus 1
cassyus 2
cassyus 3
Giubau_V8 1
Giubau_V8 2
LKS
Tase_astra
Yackone 1
Yackone 2

Fiecare poza are scris pe ea numele autorului ..
Studiati atenti lucrarile ..comparatzi`le ..apoi votati ...spor la munca

Brian 20-07-06 12:06

Re: Challenge 2 || Hot Rods

Mi-a fost greu sa aleg..
Totusi trebuie aleasa una. le-am analizat pe toate si am ales 4 finalisti.. Ace Axel , cassyus 1 , ad1 si LKS - astea mi-au placut cel mai mult. Pana la urma l-am votat pe ad1 pentru ca e mai pe gustul meu hot-rodul si pt ca a iesit perfect!
LKS mi se pare prea intunecata poza si nu pot sa o observ asa bine.. sau e din cauza monitorului meu.. poate imi zici tu.. oricum imi place mult.
Giubau_V8 1 poate iesea mai misto daca nu era mototolita hartia ;)
Tase_Astra o intrebare am.. cu ce ai desenat?
cassyus 1 si Ace Axel si ale voastre imi plac mult.. nimic de comentat . au iesit super.
Felicitari la toti! :-)

Ace Axel 20-07-06 12:29

wow... am intrat in finalistii lui brian... ma simt bine :wub:

andrey2003 20-07-06 13:45

votat ad1... frumos... ;):twisted:

BULLDOG 20-07-06 14:23

votat ad1... frumos...

Zuky 20-07-06 14:38

Votat cassyus...interesanta lucrare:)

AK-ZER 20-07-06 14:53

presupun k participantii nu au voie sa voteze deloc nu?.. sau au voie cu cond. ca lucrarea sa nu fie a lui.. sper k nu v-ati votat lucarile proprii :lol:

Ace Axel 20-07-06 15:01

cel mai bine ar fi sa-si voteze fiecare lucrarea

zuky cred k ai gresit votu k nu a aparut nici un vot la cassyus :D

tase_astra 20-07-06 15:11

Votat Ad1. Cred ca e cel mai in masura sa castige acest concurs, daca pot sa-i spun asa.

Pentru Brian - Desenul e facut in acuarela insa nu sunt multumit de scanner, dar nici de desen deoarece a fost facut in super graba. E diferenta de detalii mare intre desen si poza scanata.Parerea mea...

frost_dani 20-07-06 15:15

ad1 votat e frumos lucrat...;)

tase_astra 20-07-06 15:27

Sincer mi se pare penibil ca fiecare sa-si voteze lucrarea. Exact asa s-a intamplat si la 4tuningDay. Si apoi ne miram ca ies discutii in legatura cu castigatorii.

Pe langa faptul ca toti participam cu o lucrare mai buna sau mai slabuta cred ca ar trebui sa stim cum ne vedem noi fata de ceilalti, ca sa nu ne imbatam cu apa rece.

AK-ZER 20-07-06 15:39

avem voie sa votam la altii?.. dk ar fi votez ash vota cassyus cu prima mashina p rimul loc.. poate o sa ziceti wow.. da ce ai fraate.. a lui ad1 e mai faina.. in primu rand dupa cum stim mashina lui ad1 e shi "finisata" in photoshop (chiar el a spus) shi in al 2-lea rand nu e prea e un hot-rod.. hot-rodurile au alta forma au aripi care se muleaza p rotii shi sunt in general derivate din mashinile americane construite in perioada 1900-1935/40 shi mai sunt hot-rodurile de generatie noua gen plymouth prowler. Ori mashina lui e din anii 50-60 ..nu ma intelegeti gresit ad1 e ft. talentat mashina arata superb.. dar cand vad k mashina lui cassyus.. cel mai reushit HOT-ROD desenat aici dupa parerea mea fara nici un vot (cel putin pana in momentul de fata) raman cu fata blocata.. crek ar tb inainte de un challenge sa listeze reguli exacte in legatura cu cometitia.. sper k nu v-am suparat

Ace Axel 20-07-06 15:56

ak-zer.... hot-rodurile sunt toate masinile veki modificate... acu depinde de fiecare cum isi imagineaza hot-rodul ideal :p

AK-ZER 20-07-06 16:12

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
ak-zer.... hot-rodurile sunt toate masinile veki modificate... acu depinde de fiecare cum isi imagineaza hot-rodul ideal :p

asha crezi tu..HOT-Rod-urile sunt exact ceea ce am spus eu mai-inainte fac parte din gramada de culturi auto ale americii impreuna cu muscle-carurile care au inceput sa fie facute din anii 60 gen charger, challenger, camaro mustangurile fastback mai puternice..shi shi astea k shi hotdourile au varinte noi dar esenta se pastreaza (mashini ieftine shi ft puternice).. ce spui tu mashini vechi modificate ..alea sunt customu-rile..care pot cuprinde shi muscle-cars shi hot rod shi lowriders... insa shi p alea care nu intra intr-o categorie gen 49' mercury custom, buick roadmaster etc. Custom-urile sunt facute fara unele limite de conceptie gen lowrider cu 500 cai care are shi calitati sportive..

LKS 20-07-06 16:50

io l`am votat p cassyus ...imi place masina ... macar culoarea e data din creioane...

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning