![]() |
/ schimb VW Golf III Cabrio
9 Attachment(s)
VW Golf Cabrio Karmann 1595 cm3 101CP ,fabricat-06/1998 181000km
Optionale fabrica :- ABS,2 x AIRBAG,Servo directie,Inchidere Centralizata din telecomanda cu inchiderea automata a geamurilor,4 x Geam.electrice cu impuls,Volan Reglabil,Scaun reglabil si pe inaltime,Decapotare Electrica,Oglinzi electrice. Aftermarket : Interior/Exterior-Jante Aliaj 16" AEZ,Faruri Clare Depo +Stroboscoape in ele,Semnale clare FK Automotive,Triple clare FK Automotive,Grila FK ,Eleron Je Design,Esapament complet REMUS iesire dubla,Elemente din piele la schimbator si frana de mana,Neoane reglabile pe intensitate,lumina bord albastra,paravant,scaune sport. Propietar,ITP valabil 2012 Pret = 3500eur |
Re: / schimb VW Golf Cabrio
:arrow:Multumesc Ricko ,sus cu golfuletzu ...pret f bun 3500eur neg
|
|
dany cum vezi u skimbul?trimite PM!
|
pret negociabil! La variante pretul creste...accept variante numai inscrise RO
|
|
trimite PM cu diferenta!
|
skimb pe skimb daca vrei, altfel nu, vento merge perfect
|
:arrow: nu merci!Bafta la vanzare!:lol:
|
up! 3400 Euro
|
Pt moment masina e scoasa de la vanzare!
|
Re: / schimb VW Golf III Cabrio
Masina revine la vanzare !Ultimile modificari,faruri clare cu angel eyes...pretul este neg
|
eu snt interesant de schimb masina mea acum 3 zile am bagat in ea cam vreo 300 de euro i-am facut iar itp asigurare ferodouri ulei etc vroiam sa o pastrez si sa nu o mai vand uite nr meu 0731701770 o testezi faci ce vrei am boxe noi pe ea infiniti .. e ca noua masina.. mai vb bafta!
|
1 Attachment(s)
Multam de oferta,frumoasa masina dar nu e ce caut eu...imi plac punto-urile dar cele de 80cp sporting!Oricum frumoasa masina...
|
4 Attachment(s)
Update car,faruri,semnale si jante pe 15!Pret neg
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning