![]() |
Cea mai potrivita alegere dintre Ford Focus - Seat Leon - VW Golf
La suma de circa 8000 de Euro care din masinile de mai sus mi le-ati recomanda.
Vreau sa tineti cont si de starea in care as putea sa le achizitionez cu acesti bani. Astept pareri. MS :D |
Re: Cea mai potrivita alegere dintre Ford Focus - Seat Leon - VW Golf
Mai adaug si un Peugeot 307 sau care credeti voi ca se ridica la nivelul celor de mai sus
|
Deja am scris in multe topicuri de pe aici si nu vreau sa fiu obositor, dar ati putea lua in calcul si Alfa Romeo
Mai ales la sumele astea ma refer la 147 sau 156 |
Este o idee... Alfa arata ireprosabil dar nu stiu ce sa spun despre costul pieselor. Am auzit ca nici nu ar straluci din punctul de vedere al motorului, dar intradevar este o masina frumoasa.
|
Am gasit de exemplu un 147 pe autovit din 2001 cu 56000 km are dotarile care mi le doresc la 8.500.
As fi dispus sa dau banii astia daca as putea sa ma bazez pe ea. Problema e ca am auzit multe povesti si pro si contra. |
Povestile contra in mod sigur nu le-ai auzit de la posesori de Alfa, ci de la "conoscatori". Si daca povestile contra ar fi reale, posesorii de Alfa s-ar face posesori de alte marci... daca ma intelegi...
Motoarele sunt foarte bune si performante (peste medie in clasa lor). De ex. 1.6 TwinSpark, aspirat = 120 CP E alegerea ta.. |
din alea 3 as alege golfu ! 307 ai zis apoi... 307 : costa intretinerea ceva mai mult ca la golf ...
dar la fel m-as uita si la un 147 care e cel mai castigat si in an si in km.. alegerea iti apartine |
Nu te complica! Golful IV e cea mai potrivita masina!
|
Pai pana acum mi-ati propus 147 si Golf IV.
Care dintre astea 2 este mai usor de intretinut? |
Si sa inteleg ca Ford Focusu a iesit din start din cursa?
|
;) In nici un caz Ford Focus! Daca vrei sa te convingi uita-te in spate la un Ford Focus sau Mondeo in demaraj sa vezi ce fum scoate:???: Au motoare nereusite! Si m-ai uitate si la interior sa vezi ce anapoda e lucrat Focus-ul. E mult sub Golf IV, nici nu se compara! Raman la convingerea ca Golf IV e o masina f potrivita pt un tanar;)
Si are si costuri mici de intretinere fata de altele...:idea: |
Problema este ca Golfurile sunt cele mai scumpe. Adik la 8000 de euro gasesti unu cam din 2000 cu 100ooo km la bord.:???:
|
Am auzit oricum ca Seat Leonu ar fi asemanator cu Golfu unii spunand ca ar fi chiar si mai bun.
|
Nu zic ca Gloful nu ar fi o masina buna, e chiar okey, dar daca iti iei.. vei avea tu si... inca vreo n-shpe mii si va crea senzatia (no offence pt posesori) ca ai conduce un Logan - ca sa nu aprara discutii, aici ma refer la faptul ca sunt muulte rau :roll:
Masina mea este stock, are jante pe 15" din tabla cu capace, dar crede-ma ca atrage priviri chiar asa ;) Trebuie sa mentionez ca pisele au un pret putin mai ridicat (dar departe de cel mai rdicat) fata de alte masini din clasa, dar cu putine relatii poti sa iti rezolvi la preturi foarte mici. Iar relatiile alea ti le faci dupa ce iti iei masina ;) Bafta! |
ca aspect eu as merge clar pe 147. e superba. Din pacate la alfa ... ca si la fiat de altfel piesele sunt mai scumpe decat la renault/peugeout/opel/vw.
pana la urma ce vrei? diesle? benzina ? mai pune unpic si gasesti si opel astra bertone ... si ala chiar intoarce priviri. era unul pe la 8.600 pe forum parca .. |
All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2025 4Tuning