![]() |
Team Building 4Speed Squad
Hai sa facem diverse chestii impreuna, ca abia ne cunoastem.
De exemplu... sa incepem azi :lol: Care baga diseara un Maxx? Miercuri seara, striptiz, etc... bem o bere fara alcool, caterinca, alea alea... Ne vedem pe la un 9-100 in Victoriei????????? Care se baga?;) |
Re: Team Building 4Speed Squad
sorry eu ma duc aicea
Ultimul spectacol!! Ultima sansa! Intrarea GRATUITA! http://www.unatc.ro/index.php?lang=r...bf=1x01_anglo/ chiar sunt curios cum e un musical n-am fost niciodata + ca e gratis + ca am loc asigurat (pile) |
Draga Hondare....eu as veni cu cea mai mare placere...doar ca aseara am fost la fotbal si miai spart buza...acum ea e cat capu meu :P:P!!!!
|
interesanta propunere.... ar fi o treaba
|
manilor yo nu am putut venii ca am fost la un STAMMTISCH cu niste nemti! si am stat pana m-a uitat dumnezeu acolo! poate data viitoare! ;)
|
Honda lasa o ora ceva, ca poate ajung si pe acolo
|
pai hai sa vdm care vine, ca doar nu merg singur eu cu 4 femei dupa mine, nu???:lol:
|
lol ce subtila faza cu alea 4 femei
|
pot veni shi membrii evo? :D sa ne cunoastem mai bine??? in particular :))
|
aveti membre in club ??
cum sa nu se poata , dar sa posteze cineva o ora sa nu vin sa stau ca gasca pe acolo |
Eu am impresia ca ma cam bag ! (nu-l pot lasa pe Hondaru' sa ia el toate fomeile, nu ?)! 9 jumate 10 in victoriei! peace out !
|
ce ma enervati acum cand ...sunt si eu accidentat vati gasit...expre ati facut sa nu pot merge:P:P:P
|
haideti ca pana la urma ma bag si eu .....luam tricourile cu noi ?!?!?!?
|
Gata fratilor, ne bagam... la ora 9:45 ne vdm in victoriei, okappa?
ps: femeile alea 4... erau animatoarele din Maxx :lol: :lol: :lol: :lol: Cum au sarit imediat oneroshii cand au auzit de *****... nu amv azut asa ceva:lol: EVO CREW - Bagati mare si voi !!!!!!!!!!!:lol: |
ia zi mestere Hondare....luam tricourile cu noi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning