![]() |
mb s320 cdi buldozer german.not jcb
buna all.am re-venit cu roti noi:Dm-am intors la mercedes.
jante pe r18/mi se par prea mici pt marimea masini, de ceva timp,sunt possesor de s320 cdi,fab dec2001. masina merge fuge si alearga ca un s320 in conditie de top. 3,2cdi 197hp.suspensi air matic,pilot automat,piele,scaune electrice,ferestre:))antiglont,sound sistem ca in show cars. vreau sa stiu mai multe despre aceste buldozare germane:D dc are soft closing bot.si restul usilor nu are.portbagajul se inchide singur dar usile nu. poze adaug mine pt ca azi ploua foarte tare in dublin:D |
Re: mb s320 cdi buldozer german.not jcb
asteptam pozele ... ai avut masini frumoase mai ales supra :-P
|
INCER SA FAC POZE ASTAZI.DA SUPRA MIA FACUT PLACERE SA O AM,SA MA DAU CU EA,SI CHEAR NU MA DERANJAU OPRIRILE LA BENZINARIIIIII....FOARTE MULTE:)).ACUMA AM 2 BEBE,SI NU MAI POT AVEA ASEMENEA JUCARI.GEN SUPRA,DAR MA MULTUMESC SI CU UN 3.2 CDI MA UIMIT PUTEREA DIESEL.:d
|
2 Attachment(s)
si ceva poze promise.mai pun dar ma chinui cu netu:)nu vrea sa incarce poze.
|
2 Attachment(s)
some more
|
Frumos S dar mai bine nu faceai la interior poza :-)
|
Quote:
P.S. Bestiala masina |
Exact ........... cea mai urata treaba cu volanu pe dreapta , in rest e frumusica masina.
|
Quote:
|
asa e. am mai fost in ro cu masina cu volan(stranb)si doar in ro am avut ceva probleme cu depasirile.in rest e ok.pana in vama nadlag e ok,apoi dai de draq.am gasit una aici cu volan pe stanga nr de lituania,dar cere mult,12.000 din 2001 identic cu al-meu.la 12k iau cu nr de ro.nuu?
ma lasat masca puterea ei.dar nu tot timpul cate-odata trage tareeeee...dc ar putea fi asa.sa traga bn cand e rece motorul si apoi sa fie mai puturoasa. (nu i dau tare cand e rece motorul):)doar la supra i dadeam.plecam din curte ca prostl:)) |
ok jantele le vreau schinbate.astea sunt pe r18 dar mi se par micutze pe ea.
r18 nu e o janta chear mik,dar la dimensiunile lui s-class arata ca o carutza. ce jante sa pun? ce marime? si ce cauciucuri pt cat mai mult comfort? urmeaza sa i fac luni service.ce trebuie sa i schinb?am loat ulei mobil1 turbo diesel 0w-40(asta mi sa recomandat)filtru de aer,ulei.si restul ce sa i mai schinb? imi tot ta erorri.multe ori in bord.ba esp,ba frane,cand opresc motorul imi da 5maulfunctions. si problema cu caldura nu imi baga cadura doar aer rece:( |
1 Attachment(s)
ceva de genul cul se numesc?
|
Jantele sunt wald, din pacate nu stiu marime si asa mai departe.
|
Quote:
|
Da si de mentionat ca aceste jante sunt foarte rare si la vremea lor (acum vreo 2-3 ani) costau ~1000euro/bucata .
Parerea mea este sa bagi un ochi pe ebay si sa iei niste AMG-uri sau Brabusuri. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning