![]() |
Magazine de tuning din Craiova
2 Attachment(s)
Deocamdata, nu stiu decat de existenta unuia, si anume Top Speed, cu sediul pe str. Matei Basarab, langa Discovery Club, la Biserica Madona Dudu.
Au si site: www.topspeed.ro |
Re: Magazine de tuning din Craiova
da...........super magazin de tuning..............are saracin niste pretzuri........de te ustura curu'.si nici nu are mare lucru.........faruri,jante si cica spoilere,toate la comanda.......asa ca tot de la bucuresti o sa ne luam ce ne trebuie......
|
Eu nu am facut altceva decat sa fac cunoscuta existenta acestui magazin :P
|
mai bine n`o faceai:) ... mai citesc naiba si altzi oameni si ne facem de ras ca nu avem nimik de genu` asta si ne mai dam si mari masinisti...*asta ca sa mai zik si y0 ceva* :)
|
In curand o sa vina pe piatza si EVOLUTION TUNING !!! pana atunci putetzi apela la 0724 584084 OSIAC unde baietii realizeaza orice spoilare va trec prin cap la standarde inalte!!!
P.S. apelatzi cu incredere!!! |
si la pretzuri baietzeshti!!!!!!(adica mici)
|
Gabi le faci reclama? :lol:
Am auzit si eu despre Top Speed la kiss fm.. dar daca ar fii sa aleg as prefera variantai : masina xxy a fost tunarita acolo [sau poze ale masinilor facute acolo.. daca nu sunt inca cunoscute] ar fii mult mai ushor de ales.. mai ales ca majoritatea ar trebui sa`si faca reclama prin ce scot pe piata.. logic. Asa ca .. pentru cei care au masinile tunarite, intr`un anume loc, poate ne dau pozele masinilor si ne spun si unde ce si cum, ca sfat de viitor sau posibilitate de alegere pt. viitoriii doritori :wink: Eu am gasit sub stergatoare la ultimele liniute legale de pe aeroport un fluturas de la FIBROCOM... cu detalii.. si shtiu si 2 masini facute [patial] acolo. Nu ma incanta in mod deosebit [dupa ce am vazut] de`asta am propus mai sus poze + unde s`au facut sau fiecare cu propunerea. DYA , de ex.. tu unde mi`ai propune sa`mi tunaresc masina? |
???
ce masina ai trance_girl?
|
Mmmm... Eliza: reclama? N-am nimic de castigat din asta.
ALN: Opel Ascona Blue :) |
Deci va zic eu ca Fibrocomul nu face ce face Osiac la EVOLUTION TUNING...sunati-l(v-a lasat DJ 23 SLK numarul) !!!face orice din orice revista si exact cum zicem la pretzuri rezonabile!!!Eliza daca vrei tuning pe ascona imi zici si mergem la garaj!o sa ai si o reducere asa ca pentru tine! :lol:
pa pa! |
pe site am vazut ca nu prea au preturile trecute. presupun ca sunt super scoruri, nu?
|
unde se poate folie omologata? dar sita?
|
PS probabil tot la Osiac la garaj :lol:... vorbeste cu DJ-23-SLK ca el are folie omologata pe masina
|
cum dau de ei? Cred ca sunt cel mai nou pe aici si....
|
In Valea Rosie, inainte de stadionul lu' Electro, faci stanga... Pe strada aia, p'acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning