![]() |
Vw EOS
3 Attachment(s)
Ce pot sa zic....posed un vw eos ,an 2007 , motorizare :2.0 FSI-150 calutzi , cred ca mai traiesc totzii :P si incet incet asa vrea sa modific cate ceva pe la ea....
Modificarile sunt in curs...astept pareri de la voii.orice sfat e bine venit...:) ceva poze cu modificarile pe care le`am facut.... |
Re: Vw EOS
masina a primit
- o toba de carbon noua si am eliminat catalizatorul,toba de mijloc si finala. - o mika remapare Acum lucrez la interior sa il imbrac in carbon 3d si astept foliie pentru faruri si proiectoare.In viitorul apropiat o sa primeasca ceasuri de stalp Fk Super contrast (Voltmetru,Presiune ulei,Temperatura evacuare gaze ) |
Arata super masina... doar finala aia i din alt film
In rest arata foarte bine :) ... bafta cu planurile de viitor ! |
am inteles ideea :)))
|
Quote:
|
oo lume noua pe aici. hai termina interioru ala sa il vad si eu cum da
|
1 Attachment(s)
TM92VIC se referea la fata din poza :))) ca e din alt film :))) la interior mai am f putin si o sa revin cu poze...
Am montat folie Dark Smoke pe faruri si Yellow Racing pe proiectoare...astept pareri |
4 Attachment(s)
si cate o mika colantare din timpul lucrarii la interior
|
dunga rosie pe grila ca la GTI , distantiere si alte jante ... si parasolaru' :lol::lol::lol::lol:
si ti-am si zis sa faci poze si cu pozitiile stinse sa se vada cat sunt de negre farurile :lol::lol::lol: |
Foarte frumos ai aranjat masina, felicitari si bafta in continuare :)
|
ms frumos...
|
mai are careva vreun sfat?
|
6 Attachment(s)
cateva poze mai recente....
|