![]() |
Vopsit Jante
1 Attachment(s)
Salut. As dori sa vopsesc jantele de pe masina in negru. As vrea sa ma ajute cineva, sa imi modifice aceasta poza, pt a sti daca se merita modificate sau sa le las asa.
daca aveti idei cum sa le fac, astept opinii. 10x |
Re: Vopsit Jante
1 Attachment(s)
Uite cum ar arata pe bune niste jante argintii vopsite negre.
:) |
Quote:
daca este cineva care sa modifice poza de mai sus, ar fi si mai ok . :D |
1 Attachment(s)
e cam neingrijit lucrat... dar sper sa-ti faci o parere
|
1 Attachment(s)
Uite si de la mine ceva,sper sa-ti placa.
|
Iti recomand negru lucios, culoare caroseriei, este chiar un lac ceramic foarte bun si rezistent, dar cred ca merge si negru mat, daca vrei contrast.
oricum am vazut multe masini cu jante de aliaj vopsite de la gri si pana la negru si arata clar mai bine decat cele stock. |
1 Attachment(s)
Am un vecin care are o Skoda exact ca a ta si niste Jante negre si arata foarte bine :)
Enjoy! |
Parerea mea..ca jantele argintii ...sa le vopsesti..si orice.. janta...sa le faci negre e cea mai mare prostie! :)
|
Pe ce te bazezi?
:) |
Pai in prumu rand jantele negre..par mai mici+ca nici nu se vad.eu unu nu as face chestia asta never.
|
Mai bine le vopsesti alb mat/lucios.
|
Quote:
:) De regula in vestimentatie stiam ca negrul slabeste si dungile te fac sa pari mai inalt, nu stiu daca o masina dungata isi ridica garda la sol sau niste jante vospite negru devin mai mici, cred ca totul tine de perceptia fiecaruia. |
arata super
|
Cred si eu, pana si bmw M5 concept apare in versiunea oficiala cu caroseria argintie si jantele vopsite negre. Daca nici aia de la bmw nu sunt buni de creat trenduri atunci nu stiu cine poate fi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning