Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Holden Commodore SS V (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/20660-holden-commodore-ss.html)

RoSonic 18-07-06 10:41

Holden Commodore SS V

12 Attachment(s)
Holden Commodore SS V

Motorizare V8, 5970cmc
Putere: 362hp
Cuplu:530NM
Rear Wheel Drive

Zuky 18-07-06 10:46

Re: Holden Commodore SS V

Frumos interiorul...

Mihaitza_tdi 18-07-06 10:50

Super fain imi place si ext dar si int arata ff bine!!:)

Mihaitza_tdi 18-07-06 10:58

Super fain imi place si ext dar si int arata ff bine!!:)

BASU 18-07-06 11:00

la prima vedere arata ca o masina normala, dar daca te gandesti ca are un monstru de 6litri inghesuit sub capota :) o masina pt americani

Ghost_Racer 18-07-06 11:14

Ma intreb daca va fi adusa si la noi in tara si daca da,la ce pret o vor baga si ce dotari de serie va avea.

Kolegosu' 18-07-06 11:24

Nu cred ca o sa vedem un Holden prin Europa decat pe la cine stie ce curse .... Superba din toate punctele de vedere ... Cred ca in 2 usi ar rupe norma !

bizkuite 18-07-06 12:45

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
Nu cred ca o sa vedem un Holden prin Europa decat pe la cine stie ce curse .... Superba din toate punctele de vedere ... Cred ca in 2 usi ar rupe norma !

cred ca te inseli Kolegu, fara suparare, dar are volanul pe partea dreapta ,iar la americani stiu ca e pe stanga si in plus are vitezometrul in KM, iar americani au MPH, parerea mea e ca ii facuta pt englezi... cred
spatele e original, imi place ;)

Eugen_TL 18-07-06 14:13

vai vai ce belea e :shock: nush fratilor dar imi place tot ! in poze arata bine dar in realitate cred ca e masiva rau

sprinter 18-07-06 14:17

Corect bizkuite ... nu e pt americani .. nici facuta de ei ... sunt de aceasi parere cu tine ... kre ka e facuta pt englezi ... sau pt cei din zona aia care mai au volan pe dreapta :P oricum motoru V8 e prea smeker MONSTRU!!si ca design arata bine

m4x 18-07-06 14:24

superbe ceasurile din bord

BIG_mafia 18-07-06 14:38

marfa de tot ;)

BogdanNZ 18-07-06 14:47

Quote:

Originally Posted by sprinter
kre ka e facuta pt englezi ... sau pt cei din zona aia care mai au volan pe dreapta :P oricum motoru V8 e prea smeker MONSTRU!!si ca design arata bine

E construita doar in Australia sub sigla Holden si ma indoiesc f tare ca se vinda altundeva decat in Austr/NZ.

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
vai vai ce belea e nush fratilor dar imi place tot ! in poze arata bine dar in realitate cred ca e masiva rau

Ai dreptate in poze pare o jucarie dar defapt e ceva mai mare ca un BMW M5. Sunt masini foarte la moda in aceasta parte a lumii(alaturi de Ford Falcon XR8 ), motoarele sunt bune dar mananca mult si imensul V8 i adauga greutate in plus.
Quote:

Originally Posted by Kolegu™

Vezi pe net Holden Monaro, din cate stiu eu e cam acelasi motor, numai ca ala are si supercharger :twisted: ! Acel model e adus in Europa de catre Vauxhall, iar in state e stiut ca si Pontiac GTO!!!

Dar revenind la Commodore mie sincer nu-mi plac si din cauza ca la vad cu zecile in fiecare zi, dar si din cauza ca aici fanii auto sunt impartiti in 2 categorii mai majore: V8 americane sau de origine americana (din care face parte si asta) si "imports" a.k.a japoneze in 4 sau 6 cil iar eu unul fac parte din a doua categorie...
A da si inainte sa uit nu-mi plac pt ca si politia are tot dinastea....:holden: :censored:

alexSHO 18-07-06 14:53

interesanta ca aspect... ca si tehnica e un "bleah" V8 de 6 litri cu 360 cai

Race 18-07-06 19:38

Quote:

imensul V8 i adauga greutate in plus
Fata de ce ? O compacta de 4,2 metri cu motor de 150 CP ? Masa proprie e 1654 kg.Un BMW 550i are 1735 kg.

Quote:

Vezi pe net Holden Monaro, din cate stiu eu e cam acelasi motor, numai ca ala are si supercharger
Nu exista nici o versiune stock de GTO cu compresor.

Quote:

ca si tehnica e un "bleah" V8 de 6 litri cu 360 cai
Pretul pentru masina asta e 51.790 dolari australieni,ceea ce inseamna ~31.000 EURO.Un BMW 550i costa 54.500 EURO in Romania si 98.000 EURO in Australia.Banuiesc ca pretul din Australia e cu tot cu taxe,care par destul de mari.Posibil deci ca pretul la producator pentru Holden sa fie chiar mai mic decat 31.000.Chiar si asa,diferenta de pret e imensa.Ca sa nu mai vorbim ca un Mondeo ST costa 29.000 EURO.Si ala e un sedan mai mic,FWD,V6,cu doua treimi din puterea Holden-ului.
Chestii minore,care palesc toate in fata faptului ca e un "bleah" ca tehnica...

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning