![]() |
Holden Commodore SS V
12 Attachment(s)
Holden Commodore SS V Motorizare V8, 5970cmc |
Re: Holden Commodore SS V
Frumos interiorul...
|
Super fain imi place si ext dar si int arata ff bine!!:)
|
Super fain imi place si ext dar si int arata ff bine!!:)
|
la prima vedere arata ca o masina normala, dar daca te gandesti ca are un monstru de 6litri inghesuit sub capota :) o masina pt americani
|
Ma intreb daca va fi adusa si la noi in tara si daca da,la ce pret o vor baga si ce dotari de serie va avea.
|
Nu cred ca o sa vedem un Holden prin Europa decat pe la cine stie ce curse .... Superba din toate punctele de vedere ... Cred ca in 2 usi ar rupe norma !
|
Quote:
spatele e original, imi place ;) |
vai vai ce belea e :shock: nush fratilor dar imi place tot ! in poze arata bine dar in realitate cred ca e masiva rau
|
Corect bizkuite ... nu e pt americani .. nici facuta de ei ... sunt de aceasi parere cu tine ... kre ka e facuta pt englezi ... sau pt cei din zona aia care mai au volan pe dreapta :P oricum motoru V8 e prea smeker MONSTRU!!si ca design arata bine
|
superbe ceasurile din bord
|
marfa de tot ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Dar revenind la Commodore mie sincer nu-mi plac si din cauza ca la vad cu zecile in fiecare zi, dar si din cauza ca aici fanii auto sunt impartiti in 2 categorii mai majore: V8 americane sau de origine americana (din care face parte si asta) si "imports" a.k.a japoneze in 4 sau 6 cil iar eu unul fac parte din a doua categorie... A da si inainte sa uit nu-mi plac pt ca si politia are tot dinastea....:holden: :censored: |
interesanta ca aspect... ca si tehnica e un "bleah" V8 de 6 litri cu 360 cai
|
Quote:
Quote:
Quote:
Chestii minore,care palesc toate in fata faptului ca e un "bleah" ca tehnica... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning