![]() |
VAND Machete 1/18
10 Attachment(s)
Vand urmatoarele machete 1/18:
Ferrari F50 - HotWheels Ferrari F40 _ HotWheels Bugatti EB110 - Bburago Porsche Carerra GT - Maisto Aston Martin DB9 -Motor Max Maseratti GranTurismo - Mondo Motors Alfa Romeo 8C- Bburago Ferrari 360 Spyder - Hot Wheels ( mici zgarieturi) Ferrari F430 -Hot Wheels Lamborghini Miura - Bburago ( usa zgariata putin) Fiat 500 - Bburago Fiat 500 Abarth - Bburago Jaguar XK - Maisto Lexus SC 430 Custom - Maisto Ford Thunderbird - Maisto Renault Alpina A110 - Bburago Mercedes CLK GTR AMG - Maisto Machetele nu mai au cutii. PRET: 50 Ron bucata. 2 la 90 Ron. 3 la 130 ron. 4 la 160 ron. DOAR IN BUCURESTI. Din pacate nu am timp sa umblu pe la posta sau pe la firme de curierat. Contact: 0723163201 sau [email protected]. Nu imi dati PM pentru ca nu am timp sa verific. Daca mai vreti poze cu anumite modele sa imi spuneti. |
Re: VAND Machete 1/18
salut, vreau eu hotarat
360 spider F430 F50 F40 pune si niste poze te rog. te sun maine si vedem cum facem |
360 spider
F430 F50 F40 200 RON +transportu suportat de mine. Daca accepti.O sa te sun si eu maine sa vorbim. |
Quote:
|
Carrera GT are vreun defect la vopsea ? asa mi se pare din poze..
Mai ai cateva poze mai detailate ? Mai e valabil ? Ca m-ar interesa... |
Va rog frumos sa nu imi mai trimiteti mesaje de genul: " platesc eu transportul daca trimiti".
Scrie clar : DOAR IN BUCURESTI De asemenea am rugamintea sa nu ma mai rugati sa tin machete un numar de x zile. Daca aveti bani si vreti sa cumparati ceva dati-mi un telefon. Ii rog pe cei care m-au tot sunat sa se decida si sa imi spuna care vin sa le ia. |
le vinzi de acasa?:D
|
clk gtr si eb la mine! vorbim pe PM!
|
Quote:
|
Din pacate sunt nevoit sa suspend temporar orice tranzactie. Am o problema foarte urgenta si trebuie sa plec din oras 2 saptamani.
Cand ma intorc o sa postez eu. Daca considera adminul, poate sa inchida thread-ul si fac eu altul cand vin. Multumesc! |
8 Attachment(s)
M-am intors.
Din pacate, s-au facut cateva schimbari in lista cu machet disponibile ( fara stirea mea). Acum mai am disponibil urmatoarele: Bugatti EB110 - Bburago Aston Martin DB9 -Motor Max Maseratti GranTurismo - Mondo Motors Alfa Romeo 8C- Bburago Fiat 500 - Bburago Lamborghini Miura - Bburago ( usa zgariata putin) Lexus SC 430 Custom - Maisto Jaguar XK - Maisto Fiat 500 Abarth - Bburago Lexus SC 430 Custom - Maisto Dodge Viper-Bburago Italy (ii cam cade o roata) Din pacate am avut parte de cativa cumparatori neseriosi asa ca ca vrog sa nu imi mai trimiteti mesaje de genul: "vine in Bucuresti o cunastinta in 2 saptamani sa le ia"; anuntul e valabil DOAR IN BUCURESTI. Nu mai rezerv machete pentru mai mult de 1 zi. In weekend sunt oricand disponibil pentru o tranzactie Pret: 50 Ron Bucata. Contact: PM sau 0723163201 |
salut ... as vrea Maseratti GranTurismo, acum depinde prin ce zona stai ... eu duminica voi fi in targ in Vitan daca stai prin apropiere o iau eu :D ms
|
Mă interesează Alfa Romeo 8C- Bburago ...în ce stare e ? :) Schimburi cu 1.24 faci ?
|
Quote:
NU MA INTERESEAZA NICI UN FEL DE SCHIMB |
si eu astept un raspuns :D ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning