![]() |
Vand LANCIA DELTA 2
5 Attachment(s)
Vand Lancia Delta 2, fabricatie 1994, motor 1.6 i, inmatriculata, impecabila tehnic si optic, unic proprietar in tara, full electric si servo, tapiterie piele Alcantara albastra, jante Borbet originale, gume noi Michelin Energy fata si Dunlop SP Sport spate, consumabile noi, instalatie de sunet cu amplificator, rovigneta, RAR.
Pret 4400 Euro, usor negociabil. Detalii prin pm pentru cei care sunt intr-adevar interesati de masina. Rog pe ceilalti sa nu posteze inutil. Multumesc. |
Re: Vand LANCIA DELTA 2
up we go :)....
|
sal..cati km are si cp..ai facut ceva modificari la motor?
|
salut scuze ca ma bag
motorul este de 1.6 ien cel similar de pe fiat tempra si tipo nu stiu daca este de 1580 sau 1581 cel de 1581 are exact 90 cp consum 6.5 - 7 mediu |
sa inteleg gabriel18 ca esti chiar interesat de masina de ai postat aici sau vrei sa urci la nr de posturi? nu de alta, dar nu am primit nici un pm de la tine cum ca ai vrea sa ne intalnim sa vezi masina, sa o testezi, sa calculezi cati km a facut pe an din totalul de acum, etc, etc.
ps: bravo markizu... vad ca mai stie cineva cate ceva despre italienele de baza... da, e cel de 1581 stock (se vede si in foto ca e stock). imi repet rugamintea de a lasa persoanele interesate sa posteze sau sa intrebe. multumesc |
merci mav
sunt mort dupa fiat&co asa ca doar vreu sa ajut deci masina (modelul) este usor de condus ,directie buna, cutie cam lunga in a 4 si a 5 treapta ,suspensiile sunt perfecte pt Rom , nici tari nici moi , interior elegant si util fara multe butoane inutile , ca piese de schimb sunt universale se pupa cu cele de tempra si alfa 155 motor e cel de 1.6 care este dupa cum spun toti pe forum italia 'bulletproof' sorry pt informatie am condus una in italia 3 luni |
mda..scuze ca te`am deranjat sa pui un post..am intrebat ca era una in zona la mine si mergea bine bine..era si modificata..atat..si nu is in cautare de posturi..ti`ai fi dat si u seama de asta daca te`ai fi uitat de cat timp is inscris si cate posturi am..nu ma bag in seama aiurea decat daca ma intereseaza ceva..eu mai mult ma documentez..in fine, of topic deja..pa
|
Ofer 3.700 euro, plata pe loc !
|
Multumesc pt oferta Epy.
Ti-am transmis un mesaj privat. |
up we go ...
|
daca epy nu zice nimic...up again
;) |
up again ...
|
am uitat sa mentionez: masina mai are si alarma, si inchidere centralizata.
pretul nou este de 4200 Euro, putin negociabil. |
up again....
|
inca valabil anuntul...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2025 4Tuning