![]() |
BMW E36 Coupe M-tech
10 Attachment(s)
- culoare Negru
- motor 1600 cmc cod M43 - generatie noua - distributie pe lant - 255. 000 km - M-Technic (PACHET ORIGINAL) - M-Aerodynamic (bara fata - spate, praguri, bandouri, plafon negru la interior ) - interior RECARO semi-piele CU REGLAJE MULTIPLE -trapa electrica 2 pozitii - proiectoare - oglinzi reglabile electric incalzite si heliomate - inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie - volan sport in 3 spite - imbracat in piele - jante 16 " - SRS 2 airbag - ABS -4 geamuri electrice -perdeluta luneta -cotiera piele -xenon -audio aftermarket(clarion DXZ668MP mp3 statie macaudio+ woofer magnat) -suspensie noua + arcurile sport -bucsaraie schimbata -6 chei -carte service -toate schimburile efectuate acum 2000 km -provenienta germania -inmatriculata -PRET 3900 usor NEG -Eventual variante cu e39 |
Re: E36 Coupe Mtehnik
id de mess raschye
0730559058 |
An fabricatie??
|
Quote:
|
Re: BMW E36 Coupe M-tech
up!!!!!!!
|
14 Attachment(s)
poze noi!
|
schimbi cu e46 320d inmatriculat+diferenta din partea ta?
|
te coafeaza passatu meu ? + dif de la tine
|
Foarte frumoasa. UP din partea mea :)
|
Quote:
|
Quote:
la care adaugi taxa 600 la care adaugi suspensia noua + bucsaraie appx 1000 vezi cam cat iti da;) ps:ai vrea sa dau kilometrajul la 98000?da mai bine asa? atat arata in cartea ei de service si am zis atat sa trec sa nu induc lumea in ''oroare'' sa nu mai punem si muzica de pe ea |
Quote:
|
Are A/C?
|
Quote:
|
Nu am comentat pretul, am spus ca e frumoasa masina. Probleme?
|
All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2025 4Tuning